LG KU990 - Viewty

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Za tiste, ki ga ze imate imam vprašanje.
Zanima me ali se da nastavit da ti ne "piska" oz. spusca zvok tipk ko klikas po ikonah, ko pises sms?
In ali je mozno izključit zvok pri slikanju?

Hvala!

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
600
12
18
za zvok pri slikanju nisem zasledil da se lahko vganse, ko pa pišeš sms in klikaš na ikone se pa da izklopit, izklop se v profilih..

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
OK, hvala
wink-1.gif

LP

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
ja očitno ne znaš pogledat v navodila ki si jih dobil zraven telefona ko si ga kupil..to pa je čudno da greš to spraševat...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
ja očitno ne znaš pogledat v navodila ki si jih dobil zraven telefona ko si ga kupil..to pa je čudno da greš to spraševat...

Ne, nimam navodil ker nimam telefona
bonk.gif

Če bi ga imel ne bi spraševal... to glede piskanja me ful moti in zato sem vprašal ce se da izkljucit, ker ga nameravam kupit.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Ne, nimam navodil ker nimam telefona
bonk.gif

:
Če bi ga imel ne bi spraševal... to glede piskanja me ful moti in zato sem vprašal ce se da izkljucit, ker ga nameravam kupit.

kolk mam iskušnje s telefoni se da pri vsakemu izklopit zvok tipk ne poznam gsm ki se ne bi dalo...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj boš s tem telefonom? Obup. Lep kot šminka, sicer pa naporen za uporabo. En dan se ga imel na preizkusu in sem ga ugasnil po pol ure.
Ne dela prenos imenika preko ZYB, ne dela Outlook Web Access (push email, koledar, kontakti itd), po menijih gor dol se je težko premikati, baterija ni bog ve kaj in takoj se umaže (prstni odtisi).

Za šminkerje. Sicer pa neuporabno.

stilko

Zelenc'
11. mar 2008
1
0
1
Sicer imam aparat LG KE970 Shine, pa bom kar semle napisal, da ne odpiram nove teme. Pri aparatu me zanima, če se da tisti meni sredi ekrana(bližnica do profila in sporočil) odstranit?
Pa še nekaj, če ima kdo omenjeni aparat ne zanima, če se pri vas tudi pojavlja, da vedno ne zvoni nastavljena melodija, ampak druga. Vendar ne pogosto, včasih zvoni pač druga melodija.