LG KP500

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
In kako se kaj obnese omenjeni mobilnik? Ni zame ampak za sestro ki je stara 9 let ker ji je tedanji sony ericsson izdihnil, pa rabi novega malo bolj ~mogočnega~. Kakšen je kaj zaslon na dotik?

Mislim da bo zanjo ravno pravšnji, za tako ceno. Malo me sicer skrbi kvaliteta firme LG.

Torej kako naj se odloči? Izbira med tem LG-jem in samsungom M3510 beat. Njej je veliko bolj všeč LG

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
9 letniku jaz nebi dal touch screen telefona. jim preprosto prevečkrat pade na tla. Če pade na ekran, si vrgel xyz € stran za popravilo le-tega..Jaz vidm pr polbratu, k je nevem, cca. 13 star. Se mu jebe za telefon in pada po tleh ko keks...

Pa tudi, UI je pomoje malo prezakompliciran za 9 letnika... Moje mnenje..
wink-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Kot je ovca napisal. Touchscreen ni za 9 letnika, saj vsi vemo da lih ne pazijo stvari (morda je tvoja sestra izjema)
Najboljša izbira bi za moje pojme bil Samsung B2700. Je odporen na udrace, prah in vodo, za uporabo pa tudi ni zahteven.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Ja, saj vem. Samo na njeni šoli uf (nevem od kje) ampak vsi majo telefone,........ (v dobrem smislu) Pač in hoče biti tudi ona važna. Saj ne da bi ga nosila v šolo. Ampak zato da se pohvali. Vzela pa bi ga ko gremo na daljša potovanja in gleda razne serije , filme itd.

Saj kaj pa če bi kupila en res debel žepek . Ali pa moja torbica od n95 ima spredaj pred ekranom žepek in če bi dali noter malo vate?.

kako pa se kot sam obnese lg. Kakšen je ekran, se res z palčko takoj obšara. (seveda bi imela folijo gor)

p.s ste pa res hitri, na enem drugem forumu (podobnem temu) sem objavil 2. teme in v 3. dneh še niso odpisali.

Podobne teme