LG KG800 Chocolate Economy

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Zanimajo me karakteristike tega telefona. Ma mobitelovi strani piše: 8 MB vgrajenega spomina, razširitveno spominsko mesto (MicroSD), vendar mi je prodalalec v @M centru zatrdil da ima 128 spomina in brez SD reže.Kateri podatek je pravi?
Ter ali ima kdo izkušnje z LG-ji? Je dober nakup ali ne? Je pa namenjen nežnejšemu spolu.

Hvala za pomoč. V naprej.
zmaga.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Za začetek naj ti omenim, da budilka ne deluje v tihem načinu ali pa če je tel. ugasnjen. Pač tak SW, ne vem pa če so kaj zrihtali glede tega. Pa baterija nekje komaj 2dni zdži.

lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Imel sem lg chocolate! Kar se tiče alarma je zelo slabo ker ne dela če je ugasnjen in je zelo moteče sploh ker more skoz delat pa še baterija malo zdrži! Men je zdržala dobra 2 dni pa sem mel skoz varčevanje vključeno!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
no ja.... sam si lastim ta mobitel in... ni lih tak slab ko se ga navadiš
smile-1.gif

je pa res da kaki nokiji ali SE ne seže niti do kolen...
baterija mi zdrži 4-5 dni, brez ugašanja.

če te zanima še kaj samo vprašaj

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Saj trajanje baterije me toliko ne moti, budilka pa tudi ne bo v uporabi. Kot sem že dejal je namenjen ženi, tako da je predvsem pomemben videz. Pač ženske-vsaj večina.
Kakšni pa so kaj meni-ji? Upam da niso kot pri motoroli - ti mi namreč nikakor ne sedejo.
Nekje na netu sem zasledil da so zunanje tipke zelo občutljive. Koko je z tem?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
zunanje tipke so na statično elektriko, se pravi da je dovolj da se tipke samo dotakneš (problem je če imaš debele rokavice)
na začetku je malo čudno, ampak ko se navadiš je čist isti šmorn kot navadne tipke
smile-1.gif

meni je kot meni... podoben kot pri nokiji in se-ju... ( nevem kaki je pri motoroli, še nobene nisem imel v rokah )
s tem da ima pač svoje finte tak kot vsaka firma.

tak bom rekel... telefon je LEP.... to pa je edini njegov plus.... v vseh ostalih stvareh ga ostali šišajo
samo... za klicanje in pošiljanje smsov je čisto dovolj
smile-1.gif

največja napaka na tem telefonu se mi zdi to, da budilka nima snooza
bonk.gif

še kaj?

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Najlepše ti hvala. Bo zadostovalo. Saj se bo tako ali tako uporabljal samo za klice in mogoče kakšen SMS.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
normalno... ampak sofware ma pač svoje finte (nedodelan)

torej.. če hočeš mms poslat moraš slikat s slabšo resolucijo (drugače je prevelika slika) in seveda, telefon sam neve velike slike skrčit na zahtevano velikost....tak da je malo jeba

kamera pa je ko kamera....slika kar solidno za tistih 1.3 MP
razen pri flešu se zalomi
smile-1.gif
(dijodici no)
vklopiš lučko, slikaš, in software ne izklopi lučke
smile-1.gif

manjka jim par IF stavkov hehehehe

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
To je ta GSM, ki je sedaj pri Tušmobilu v akciji?

Budilka nima snooza?
shocked-1.gif
Je to mogoče? No ja, se bomo navadili. GSM mam itak vedno naglas, še ponoči ko grem spat, tako da to ne bi bil problem...

Baterija slaba, slabša kot pri Samsungu ne more bit. Se pogovarjam po telefonu pol ure pa imam skoraj prazno baterijo
bonk.gif
(beat that!)

Kako je pa z zvonenjem, mp3 pa to...

ran

Zelenc'
13. feb 2008
1
0
1
Hej mene pa zanima, kako je z zunanjimi tipkami. a so fejst občutlive? no al se dajo zaklenat, sm nek ču da se jih neda

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
zaklenejo se same avtomatsko po nekaj sekundah (se deaktivirajo)

občutljive? kak to misliš? so elektrostatične... torej: kako se jo dotakneš naredi KLIK
smile-1.gif

nič stiskanja.... dotik je dovolj