LG G3 16Gb White

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
692
65
28
Ljubljana
120€... Naj vam bo...
smile-1.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
692
65
28
Ljubljana
Znake uporabe seveda ima (zadnji pokrovček par praskic - verjamem pa da ta zadnji pokrovček dobiš za male pare na AliExpressu..
smile-1.gif
). Ekran je bil zamenjan iz razloga ker sta se na ekranu pojavile dve lisi.
Aparat drugače prodaja moja sodelavka sem ji moral malo priskočit na pomoč ker ne ve kje in komu bi ga prodala...
smile-1.gif

Telefon pa še vedno uporablja...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Hja, moj nima niti ene praskice, ker je od trenutka, ko je bil vzet iz škatle v silikonskem ohišju in nalepka čez ekran..
tongue-1.gif

P.S.: Mogoče zgledam kot uporabnik Žajfa z mrtvimi piksli, ampak sam tako čuvam svoje stvari, da tudi od drugih pol pričakujem nekaj podobnega.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
692
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Hja, moj nima niti ene praskice, ker je od trenutka, ko je bil vzet iz škatle v silikonskem ohišju in nalepka čez ekran..
tongue-1.gif

P.S.: Mogoče zgledam kot uporabnik Žajfa z mrtvimi piksli, ampak sam tako čuvam svoje stvari, da tudi od drugih pol pričakujem nekaj podobnega.

Jo, ekran in ohišje sta iz enega dela ja tako da samo pokrovček je ostal "star".... Lise so pa izgledale tako da če si dal neko belo podlago za zaslon se je na dveh delih pokazala lisa ki sta bili "bež" barve. Razlog zakaj je to nastalo pa na servisu itak ne povejo ampak samo popravijo. Glede padcov pa ne morem dat roke v ogenj vem pa da se telefon uporablja od kar sem njen sodelavec (pribljižno 1 leto) in da z njim dela tako kot mora z neko stvarjo ki si jo sam kupiš...
cool-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.226
1.366
113
Mater sovražim take prodajalce. Se že skoraj vse zmeniš, potem pa kar naenkrat ni več nobenega odgovora, nobenega odziva. Čeprav lahko jasno vidiš, da redno obiskuje forum in mu to tudi poveš
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pomoje je po globokem premisleku ugotovil, da daje čisto nov še dober moderen telefon prepoceni.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Al pa se je ženska premislila ...saj je napisal, da...

---Aparat drugače prodaja moja sodelavka sem ji moral malo priskočit na pomoč ker ne ve kje in komu bi ga prodala...
Telefon pa še vedno uporablja...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.226
1.366
113
Potem se to napiše. Ne pa da te da na ignor, ko si se skoraj že dogovoril za prevzem.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Obup. 1 mesec prosjačenja, da bi kupil telefon, nato ignore in šele po par poslanih ZS-jih odgovor, da je že prodan.
stupid-1.gif