LG firmware

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

Mam doma LG LD650. Na njega priključen TV - ario. Dela preko kartice z notranjim DVB-T sprejemnikom. Pred posodobitvijo firmware od TV-ja je delalo bez težav, ko pa se je firmware posodobil, pa so se začele težave - ko Tv prižgeš, slika zmrzne za trenutek in potem malo dela pa spet zmrzne.... Ko se sistem "segreje" dela normalno. Včasih pa ne pomaga drugega kot stopit do TV-ja in vzet kartico ven, malo počakat in vštekat nazaj.
Na LG so rekli, da gre napravit downgrade firmware, le da je treba zadevo tja prinest - pa še to so rekli avstrici, ker pri nas ni neke podpore - glede na to da čakam že več kot dva meseca da me pokličejo nazaj ali po mailu obvestijo kaj je možno napravit.
Ma kdo kako idejo, kje dobit firmware - makar novi in zadevo pognati preko USB-ja in seveda kako to napravit

LP Boris

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Ja TV je še v garanciji - firmware pa se je posodobil, ker je TV priklopljen na internet in si sam potegne dol kar rabi.
Ta z internetom je kar fajna zadeva - risanke za deco preko You Tube in pa slike preko picase.....
Pri našem uvozniku mi niso nič pametnega povedali, avstrijci pa so mi dali napotek naj nesem na servis.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Pri nas preko neta moj-tv.com
Ma nisem niti vprašal kaj je, ker so le trgovina in po mojem ne vdedo kaj je za napravit, razen da na servis peljem.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Denar si dal njim.
Kak rešijo se te v bistvu ne tiče. (saj niso "bolj neumni" kot ti ???)

Si sploh govoril z njimi?

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Alo

Ne s prodajalcem nisem govoril, sem pa govoril z Ario in bomo poskusili z drugo CF kartico - tole najprej, ker je najlažje.
če pa ne bo uspelo, potem pa prodajalec....
Boris