LG firmware (software update)???

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Pozdravljeni.

Ali je že kdo poskušal iskati firmware za katerikoli izdelek od podjetja LG? Zanima me sicer za LCD TV LH4000, ampak ne najdem nikjer (vsaj na uradnih straneh LG - na nekih forumih do za dolpotegnit .zip datoteke, ki bi naj bili firmware).

Torej, ali se da kje poiskati novejši firmware za produkte LG?

p.s. Podobno sem iskal tudi za firmo Philips in naj povem, da ima Philips to porihtano (brez kakšnega napora najdeš firmware za dolpotegnit in tudi opis, kaj naj bi ta firmware naredil).
Podjetje LG JE LAHKO SRAM, da v sedanjih časih nimajo 'nikakve' podpore za uporabnike..

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Najhuje pri LG je to, da ima pri nas nesposoben-zanič-uničevalski servis. Zato nakup LG vsem odsvetujem. Sam sem prepričan, da nikoli ne kupim več nobene stvari, za katero ima servis firma Vicoma.

maherm

Zelenc'
9. dec 2009
1
0
1
Zdravo, jaz imam zadnji firmware kar si jih da dobit še slovenski meni oz. jezik. Lahko priklopiš zunanji disk tudi ključek ter gledaš filme iz njega. Podpira tudi podnapise oz. šumnike. Če te zanima me kontaktiri na PM.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
maherm, pa to je uradni firmware in podpira predvajanje filmov iz USB ključka?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Najhuje pri LG je to, da ima pri nas nesposoben-zanič-uničevalski servis. Zato nakup LG vsem odsvetujem. Sam sem prepričan, da nikoli ne kupim več nobene stvari, za katero ima servis firma Vicoma.

+ 1 za VICOMA

Samo za kregat so.

Podobne teme