LG 32LH5000

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Imam eno vprašanje glede omenjenega TV-ja...trenutno je v uporabi na kabelskem signalu, kjer so tudi digitalni, analogni in radio programi. Problem nastane ker so vsi programi v enem sklopu.

Primer...če recimo pritisnem tipko 5 na daljincu, me vrže na DTV 5 program...v okenčku mi ponudi še Radio in TV (analogni) 5 program. Je možno, da bi zadeve ločil tako da bi se lahko premikal le po določenem segmentu ali je nujno zlo da je potrebno še dodatno izbirati segment pri prestavljanju?

Upam, da veste kaj hočem vprašati
smile-1.gif

22. jul 2007
13.412
1.663
113
124
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Imam eno vprašanje glede omenjenega TV-ja...trenutno je v uporabi na kabelskem signalu, kjer so tudi digitalni, analogni in radio programi. Problem nastane ker so vsi programi v enem sklopu.

Primer...če recimo pritisnem tipko 5 na daljincu, me vrže na DTV 5 program...v okenčku mi ponudi še Radio in TV (analogni) 5 program. Je možno, da bi zadeve ločil tako da bi se lahko premikal le po določenem segmentu ali je nujno zlo da je potrebno še dodatno izbirati segment pri prestavljanju?

Upam, da veste kaj hočem vprašati
smile-1.gif
mislim da vem za kaj se gre-nujno zlo(lg->butast meni+slo navodila)LPWWY

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Lahko bi jih prestavu na prosta mesta,sam verjetno jih nimaš prav velik glede na to,da maš kabelsko.Sam mam navadno anteno in mi trenutno(do konca leta) lovi analogne in digitalne enake programe.Analogne sem enostavno zbrisu.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
vem ja, dost smotana zadeva, mene tud na lh2000 to moti, ampak sem se že navadu kako šaltat tist kar hočem videt.