Letos brez Miss Slovenije

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
danes grem zjutraj v trgovino in kot ponavadi, oko vržem še na cajtnge. pa vidim Slovenske novice - da letos izbora za Miss Slovenije ne bo, ker RTV Slovenija nima denarja. wtf!? kako je pa lani lahko izbor bil na TV Piki in še vedel nisem, da je bil!?

madonca, ne vem kakšne miss plaže, bikini, hawaiian tropic, universe, buši, tangic, ma še mal, pa bo miss peezdinga sokca, se lahko izbriajo, za edini, recimo temu pametni, pa še nacionalni izbor lepotice, pa ni denarja.

in sem se prvič pošteno zamislil, kam plove naša državica.

za moje pojme, izbor za Miss Slovenije enostavno mora biti. seveda ob predpostavki, da obstaja še ne vem koliko "sestrskih" in tudi "bratskih" izborov ...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
WhoCaresClock.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
in sem se prvič pošteno zamislil, kam plove naša državica.

Ker letos ne bo miss slovenije si se prvič zamislil nad našo državo
hysterical-1.gif

Če naslednje leto ne bo Kmetije 3 pa boš šel protestirat pred parlament, ker gre vse v kürac?
hysterical-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.041
10.796
113
kod Džej-Zija
Še vedno imamo dovolj wannabe misic, da bo ta preostanek lahko veselo grulil dalje.
crazy1.gif

Edit: ravno prebral, da bo pela tudi Sabina Mali, aktualna playboy nagica. Pojočih bejb res ne bo zmanjkalo. Konec koncev se vsaka lahko sleče.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Se pravi če hočem pet se moram obvezno sleči
evil.gif

Zdaj mi je jasno zakaj pojem vedno pod tušem.
Ker se slečem
hysterical-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hvala bogu da so skenslal veselico povprecnih krul, ki se imajo za lepotice. Se ostale "naslove" skenslat pa mir. Na cestah imas kup normalnih, lustnih bab. Se mi vse zagravza, ko slisim ali vidim eno od misic, ne vem za kater naziv. Crna razpotegnjena baba, Tina Gaber al kaj je ze. Ja kdo je pa tej babi dal lento oz. v kater stekar ga je namakal mi pa ni jasno. Se Emo naj ukinejo pa naj se ga RTV-jevci vsaj posteno zapijejo za ta racun.
smile-1.gif