danes grem zjutraj v trgovino in kot ponavadi, oko vržem še na cajtnge. pa vidim Slovenske novice - da letos izbora za Miss Slovenije ne bo, ker RTV Slovenija nima denarja. wtf!? kako je pa lani lahko izbor bil na TV Piki in še vedel nisem, da je bil!?
madonca, ne vem kakšne miss plaže, bikini, hawaiian tropic, universe, buši, tangic, ma še mal, pa bo miss peezdinga sokca, se lahko izbriajo, za edini, recimo temu pametni, pa še nacionalni izbor lepotice, pa ni denarja.
in sem se prvič pošteno zamislil, kam plove naša državica.
za moje pojme, izbor za Miss Slovenije enostavno mora biti. seveda ob predpostavki, da obstaja še ne vem koliko "sestrskih" in tudi "bratskih" izborov ...
madonca, ne vem kakšne miss plaže, bikini, hawaiian tropic, universe, buši, tangic, ma še mal, pa bo miss peezdinga sokca, se lahko izbriajo, za edini, recimo temu pametni, pa še nacionalni izbor lepotice, pa ni denarja.
in sem se prvič pošteno zamislil, kam plove naša državica.
za moje pojme, izbor za Miss Slovenije enostavno mora biti. seveda ob predpostavki, da obstaja še ne vem koliko "sestrskih" in tudi "bratskih" izborov ...