Letalski miting na Madžarskem

sniffo

Zelenc'
11. sep 2008
14
0
1
savinjska dolina
ki bo ta vikend .... a gre kdo? ali pa če je kdo bil pred dvemi leti?
rabil bi kaki info glede nakupa vstopnic na mestu samem in na splošno kak to zgleda tam? je travnata površina (da vem kaj obut, če bo dež
smile-1.gif
)

I

Izbrisan uporabnik 474

Miting bo potekl 7.8. in 8.8. v Kecskemet, Madžarska (kakšnih 80km JV od Budimpešte). Gre za miting vojaških letal, potrjeni seznam udeležncev pa napovedije F-15, F-16, F/A-18, F-6, Su-27, MiG-21 in MiG-29, Typhoon, Tornado, Jas-39 Gripen, Mirage... nastopale bodo tudi akrobatske skupine Breitling team (Francija), Frecce Tricolori (Italija), pa tudi Hrvaška Oluja (Pilatus PC-9) in Srbi (Galeb G-2). Potrdili so tudi Slovenci s svojimi PC-9, PC-6 in helikopterji (Cougar), pa tudi Mi-24 HinD in Ah-64D Apache... Sigurno nekaj za vsakega ljubitelja vojaškega letalstva.

Več na http://repulonap.hu/airshow/rovatok/en/2010/info/

LP
Gargy

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eurofigtehr, tornado..sma men to ni zanimivi..men so tricolori zakon..sam c ejim bodo dovolil to, kar si dovolijo na domacem terenu..pizdarije nad glavam obiskovalcev

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Rammstein-ovci pravijo, da je ful jeba, če imaš letalsko pizdarijo nad glavo (čez sekundo pa v glavi).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Bemti, bi šel, pa sem na Red Bull Airraceu v Nemčiji ... Zakaj se te stvari vedno pokrivajo?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Ah, ne, tale RB je ta vikend, jutri zjutraj grem, drugače bi šel na madžarsko.
Ampak tudi italija mi ne znese, razen če v nedeljo na hitro tja skočim ... Ampak se mi zdi, da bo grda gužva ...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a zato red bulla ni na rivoltu..mi je bilo cudno...

jaz bi izbral rivolto, ce le ni red bul must be
Red Bull je končal z aviacijo. Danes sploh zadnja dirka.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.263
1.768
113
40
Aja?? Kako pa to? Kaj pa bo zdaj z vsemi tistimi oldtimerji?

Glede včerajšnjega obiska Kecskemeta...dobri so Madžari! Na koncu s tistimi simulacijami desanta in boja v zraku. Ko je zarezala detonacija na tleh je pol folka skočlo v zrak
cool-1.gif

Pri f-18 dopoldne je blo videt disk pare okol letala, kot pri prebitju zvočnega zidu...je moralo bit zlo blizu!
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Noro je blo... Lepo ga je nažgal švicar s svojim Hornetom, v nedeljo ga je že malo bremzal :D
Pa francoz je svojega Raffala nažigal ko zmešan.
Tudi na koncu je bilo zanimivo, dogfight v zraku (MiG-29 proti JAS39 Grippen), spremljanje transporta in vpad lovca...

Pa glomazno stvorenje C-17. Ko po vseh "majčkenih" lovcih vidiš tega v zraku...

Tudi turki so si dali duška, pa hrčeki v nedeljo so tudi pokazali zanimiv šov!

V glavnem, bilo je super.

LP
Gargy

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a zato red bulla ni na rivoltu..mi je bilo cudno...

jaz bi izbral rivolto, ce le ni red bul must be
Red Bull je končal z aviacijo. Danes sploh zadnja dirka.

No ja. Uradno je le to, da bo RBAR na sporedu spet 2012. Njihova avijacija menda ostaja, tako so mi vsaj povedali včeraj na dirki.
Se pa meni tudi zdi, da je Bonhomme zadnji prvak RBAR ... Vsaj takega, kot ga poznamo. Je bila pa lepa dirka, ni kaj.