leseni

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
meni se zdi da tole ne bo slo skozi na kick starter. se mi zdi, da se tam ne ukvarjajo ravno s takimi rečmi. sicer pa lesa je veliko... zadnjič sem videl filmček nekoga, ki dela lesene okverje za špegle. začel je pa tako, da si je želel lesenih okvirjev za očala ampak so bili okvirji sila drgi. potem si jih je pa sam naredil.
sedaj pa nevem kako je ta prišča na tole zamisel. al si ni mogla dildota kupit pa ima mož že bolj mehkega... no v glavnem če ji uspe slovensko lesno industijo rešit ji lahko samo čestitiam.
tako ali tako jima že vnaprej čestitiam.

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Zanimivo.

Upam, da vesta, da so eni lesi topli drugi pa hladni. Npr. javor je topel les je dober prevodnik, akacija pa je zelo trdi les in je slab prevodnik, kar pomeni, da bo potrebno precej več vhodov, da se bo segrela na vaginalno tempreraturo.

smile-1.gif

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Dobra ideja, samo na trske je potrebno pazit
hysterical-1.gif

Sem pa 100% da jim bo ratalo na kickstarterju...

Ko se dildo izrabi, ga lahko uporabiš za podkurit, se pravi je tudi ekološki
cool-1.gif

Black

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Zanimivo.

Upam, da vesta, da so eni lesi topli drugi pa hladni. Npr. javor je topel les je dober prevodnik, akacija pa je zelo trdi les in je slab prevodnik, kar pomeni, da bo potrebno precej več vhodov, da se bo segrela na vaginalno tempreraturo.

smile-1.gif
Bo glih obratno
wink-1.gif

Če je neka stvar "topla" ima slabo toplotno prevodnost. Če je "hladna" pa dobro.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
sem videl včerj ja... je rekel ada ji je blo super:)

evo sem vedu da je v fukkkkuuuu prihodnost slovenije...

me ma da nebi hrastovih polen za drva razžagal.. .hrast je trpežen les...

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
"sem sprobala in je blo dober....neee, lažem, super je blo, hahaha"...
grin1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Zanimivo.

smile-1.gif
Bo glih obratno
wink-1.gif

Če je neka stvar "topla" ima slabo toplotno prevodnost. Če je "hladna" pa dobro.

hvala za popravek

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
daj kar tu slike.

samo ideja res ni nova. ko sem bil še v osnovni šoli ga je en sošolec prinesel - takega lesenega. zelo groba izdelava, lahko bi rekli, da je bil bolj kol na eni strani odrezan na drugi pa malo zaobljen. ampak bilo je pa dovolj, da so vse punce bežale pred njim. če se jih je dotaknil pa so vriskale po celi šoli... to je bilo smeha.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz... kaj to se po kaki šabloni odreže potem pa zaokroži robove.

confused-1.gif
Pojma nimam.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
To varianto ja, kot je priložil tgrzan imam ja. Vsi so temni rajvi, iz lesa Suar. Sem pa to zraven videl, to ti je vse ročno delo
hysterical-1.gif

Zato so tudi malo različnih velikosti in debelin. Saj delajo ogromno stvari, ne samo dildote.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, na Baliju jih prodajajo na vsakem koraku, turistom, ki brez ideje kupujejo suvenirje, sam da je čim bolj butast. Zgleda pa nekak tko:

images.jpg

sam zih pa niso vredni 90, tako kot slovenski lesenjaki
evil.gif

No ja, saj slovenski so samo po imenu, les bo tako avstrijski
bonk.gif