Lesene stopnice - informacije

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Zunaj bi na železno konstrukcijo rad namontiral lesene stopnice.
- Zanima me, kakšne in iz kakšnega lesa bi bile najboljše in za primerno ceno. Ne mislim dati >100€ po stopnici iz kakšnega eksotičnega lesa
- Pozna oz. lahko kdo priporoča kakšnega dobrega mizarja v MB in njegovi okolici.

Hvala

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Slikaj konstrukcijo in povej, kako so želje.

Če boš dal samo pohodne, brez čelnih in obrob, bi jaz dal hrastove. Čeprav ti bodo pokale, bo verjetno najceneje, boš pač lakiral.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Slikaj konstrukcijo in povej, kako so želje.

Če boš dal samo pohodne, brez čelnih in obrob, bi jaz dal hrastove. Čeprav ti bodo pokale, bo verjetno najceneje, boš pač lakiral.
Samo pohodne. Brez vseh obrob, čelnih...V bistvu samo "deske"

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Ali hrastove, kakor je predlagal 'patriot', ali pa macesnove. trajnost je v obeh primerih zagotovljena.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Te pa pokliči najbližjega mizarja.
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te pa pokliči najbližjega mizarja.
grin1.gif
Kakšno priporočilo?
če kater mizar ne zna narezat fosna.... ga mal polept..... pa pohublat..... še polakirat..... potem to ni mizar, tišlar, kolar..... !!!
PS. Takšno stvar mora imet vsak tišlar v malem prstu (glede na to, da je konstrukcija železna)

MatejSed1

Zelenc'
2. avg 2012
12
0
1
Priporočam, da kontaktiraš mizarstvo Cestnk. Sam imam njihove stopnice in sem zelo zadovoljen. Materiali so izredno kvalitetni, izdelava je super, upoštevali so vse želje, cena pa je tudi dokaj ugodna oz. konkurenčna.

Pa še povezava.