Lepotne operacije

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Še ne dolgo tega na radiu Hit, pa že na Alterju. Če to ni brzina ... samo Čak Noris lahko prehiti ažurnost alterjevcev. OK, začnimo.

Anketa je pokazala (ne me vprašat, kakšen je bil vzorec populacije, po rezultatih sledeč je bila anketa narejena med najstnicami v Ameriki), da je le 2% žensk zadovoljnih s svojim videzom, preostalih 98 % pa bi kaj spremenilo na sebi.
OK, če upoštevamo, da se teh 2% nanaša na celotno populacijo, pomeni, da skorajda nobena ni zadovoljna s svojim videzom.
Da je bil vzorec izbran ne naključno, temveč zavestno, pokaže nekaj naslednjih klicev na radio, v glavnem ženske populacije. In, zamislite si, nihče od klicateljev ne bi ničesar spreminjal na sebi ! Vse klicoče ženske so bile zadovoljne s seboj. Kako torej verjeti vzorcu, če je jasno, da lažejo. Nenavsezadnje, mar nimamo Alteruporabnic, ki smatrajo, da izstopajo v lepoti? Seveda v pozitivno smer. Naj jih naštejem? Raje ne ...
evil.gif

Q: ste zadovoljni s svojim videzom. Bi si, če bi imeli možnost, spremenili kako svojo "anomalijo" telesa? In če JA, kaj?

Dajmo hipotezo o tem, da smo nezadovoljni s seboj, ovreči tudi tu, na Alterju !

Nazadnje urejeno:

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Jaz sem s svojim izgledom čisto zadovoljen, ok nekaj kilogramov več bi lahko imel, ampak to je že čisto druga zgodba.

Sicer pa sem proti lepotnim operacijam, če ravno ne gre za kakšne deformacije ali kake hude brazgotine in podobno. Konec koncev je le prav, da smo ljudje tako različni in verjetno je prav vsak komu privlačen kljub tem "napakam" ali pa prav zaradi njih. Okusi so različni.
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Nimam nič proti lepotnim operacijam, če nekoga kakšno odstopanje od lepotnega ideala zelo moti. Če se lahko kdo osreči na tak način ... zakaj pa ne.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem za lepotne operacije samo, če so zeeloo potrebne oz nujne, drugače ne. V tem trenutku na sebi nebi nič spreminjal. Pred leti bi šel na liposukcijo, ker sem bil bol obilen in len , zdaj pa ni več potrebna , čez 20 let pa mogoče na facelift, mogoče. Kaj te vem, kaj bo vse takrat izvedljivo in na kak način. Vglavnem sem 90% proti lepotnim operacijam, 10% pa za.