od moje drage stari oče je pred prazniki spotoma ob nabavi potičk in vsega nabavil še Lenovo ThinkPad SL500+ , kateri je bil v akciji pri Mobitelu. sicer obstaja še SL500+ L, vendar pa ima slabši procesor in večji disk, vendar mi je procesor prioriteta (mislim, da več kot toliko diska niti ne bo potrebovala, če pa bo, pa ji z veseljem odstopim par 10 GB prostora na eksternem disku).
zanima me, če je ta prenosni računalnik okej, saj ga ne poznam preveč, oz. se več kot toliko ne spoznam na te stvari - nabavil pa bi ga za sestro, saj je kljub vsemu to najbolj ugodna varianta, dokler ne dobiva nekega konkretnega desktopa jeseni.
skratka, sestra hodi na medijsko srednjo, kjer veliko delajo osnove na Adobeovih programih - bo ta prenosnik sfolgal osnove Corel Drawa in Illustratorja?
zanima me, če je ta prenosni računalnik okej, saj ga ne poznam preveč, oz. se več kot toliko ne spoznam na te stvari - nabavil pa bi ga za sestro, saj je kljub vsemu to najbolj ugodna varianta, dokler ne dobiva nekega konkretnega desktopa jeseni.
skratka, sestra hodi na medijsko srednjo, kjer veliko delajo osnove na Adobeovih programih - bo ta prenosnik sfolgal osnove Corel Drawa in Illustratorja?
Nazadnje urejeno: