lenovo gonilniki

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
a ma kdo tuki jajca od lenova? zdej rihtam en lenovo prenosnik in je prava umetnost naložit gonilnike. gor sem dal visto black edition in ko dam not lenovo cd z gonilniki moram klikat vsak programček posebi in mi še vedno polovica stvari ne dela. npr WiFi. a obstaja kak lažji način za namestitev vseh potrebnih gonilnikov?
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
glihkar mi je preneslo in inštaliralo 49 stvari im čakam da vidim kako bo potem. samo če to ne bo delovalo, kakšne rešitve še obstajajo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Imam n500 in mi z windows 7 vse dela.

Prej sem sem pa 2 dni jebal, da sem usposobil.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
zakaj lenovo CD? Saj imaš novejše driverje na spletni strani.

wi-fi pa res ni težko inštalirat. V bistvu je to kar prvi driver, ki ga naložim po formatu.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Isto z R61. Edino za fingerprint reader moraš na UPEK spletno stran in tam pobrati gonilnik za Visto (32 ali 64 bit). Tiso za Windows 7 beta ne dela (ni namenjen temu HWju). Pa Client Security solution ne dela. Pa obvezno moraš naložiti System driver (Vista) da ti pravilno delajo on-screen tipke, Access connection, Power management...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
zakaj lenovo CD? Saj imaš novejše driverje na spletni strani.

wi-fi pa res ni težko inštalirat. V bistvu je to kar prvi driver, ki ga naložim po formatu.

normalne firme majo cdje ki so normalno narejeni, lenovo ti pa da samo programe s čudnimi imeni ki ti stvari samo odpakirajo, ti pa moreš potem poiskat kam je to dal in šele potem prideš do inštalacije
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Pri HP-ju sem CD not ruknil in potem se je samo znajdlo.

Tukaj moraš pa na internet it in potem moraš 15 driverjev dol potegnit, potem jih odpakiraš in šele nato vsakega posebaj instalirat potem se ti še resetira itd itd... kar pobival bi
jezen.gif

oskar

Pripravnik
5. jan 2008
68
0
6
Lenovo je imel System Update, ki je namontiral driverje in ves drugi Lenovo SW sam od sebe. Pred kakšnim mesecem so ga ukinili ampak baje se vrača. Zadeva je delala super in je najbrž najboljši tak programček. Upam, da bo res čimporej nazaj na lenovo supportu. potem vse take debate zelo hitro odpadejo. W7 je pa seveda za zdaj še ročno delo.

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
System update že dela!
pozdrav.gif

Hvala jezusu so kitajci na Lenovu dojel, da je system update eden izmed razlogov, da se sploh še kupuje thinkpade.