Lenoba v tebi

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Zdele delam gr. knjigo, namesto, da bi jo sproti.
cry12bpy.gif
Najbolj me jezi pri meni, da vse prelagam na zadnji čas pol pa stokam k 1 min. pred smrtjo.
Kako ste vi kaj pridni?
Upam, da ne stopate po mojih stopinjah
ne-ne-1.gif

Pa se mal alter spremljam
cheer.gif
.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Mene je v službi to izučilo in se držim tega pregovora:
Ne odlašaj na jutri kar lahko narediš danes.
To mi je na začetku šef skozi zjal , ker se nisem mogu vpeljat v njihov način dela (sem bil vajen totalno drugače)
Zdaj pa stvar teče kot po maslu če si narediš že prej kako stvar, ker ko se zagužva nimaš časa delat ostalih stvari in 2x, 3x pregledam če je vse uštimano kot mora bit.

Lp

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst v službi vse delam asap, raj prej kot kasnej...pri faksu je pa čist obratn...zakaj prej, če lahk zadn dan po trepalnicah skačem in se sekiram, zakaj nism že prej začela z učenjem...
bonk.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
V službi sem se navadila delat stvari dosti pred rokom. Včasih kakšna stvar zagusti, ampak še to zato, ker jo dobim za narest dva dni pred rokom
bonk.gif

Faks....vedno tri tedne prej začnem literaturo skup spravljat
hysterical-1.gif

Edin pr sexu sem vedno pravočasna
evil.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa saj smo vsi po malem lenobe. Vedno imam dobre namene in se prepričam, da bom pravočasno začela, pa vedno pristanem spet na zadnjih dneh. Pa saj, dokler še vedno uspe tudi zadnji hip opraviti zadeve, še gre. Ko pa se bo kaj zalomilo, bomo pa spremenili zadeve. Do takrat pa lenarimo.

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Eh js sm ista, vedno vse stvari odlasam; Bom jutr, uuu sej to mam pa se cas, bom ze... Kar me je nekajkrat ze teplo po glavi, med drugim me bo najverjetnej tud zdej v kratkem (kolokvij).

Drugac pa pr men ni tko lenoba to, ker recimo za pospravljat pa za kam it, za kej delat itd, sm takoj... Js se spomnim zakaj se nism sla nikol matematke ucit -ker sm si rekla; Mah sej itak ne znam kaj se cem ucit, itak ne bom nc razumela. Druge predmete, recimo anglo ki jo obozujem, sm delala karkoli, tud ce ni blo nc za delat...Enako se mi dogaja zdej; statistiko sm se sla nazadnje ucit, medtem ko sem recimo pravo spremljala vse od prvega dne.

Sm pa kdaj tud js nacrtno lena; tkrt si recem; Dons pa ne grem nikamor in se cel dan valjam po bajti ampak ponavad je itak tko, da MORM neki delat al nekam it...Drgac pa sovrazm lene ljudi, sploh tiste ki vse na druge prenasajo...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Sem ti (bil) kar podoben....
Vedno vse zadnje trenutke
crazy1.gif

Se spomnem v srednji šoli...mami mi je vedno govorila in spraševala...kaj pa učenje? Se boš kaj učil? Na začetku šolskega leta sem vedno govoril, da ni še nič za učit, da se bom pol ko bo treba...je bilo šolsko leto pred koncem, ocene so se zaključevale, mami 'pride' z istim vprašanjem, jaz pa nazaj...zdej je že vse zaključen, tko da se mi sploh ne splača učit
bonk.gif

Sploh naloge in programi za šolo...časa je bilo 14 dni, jaz vse naredil zadnji dan če nisem celo prebedel zadnje noči ob risanju...
crazy1.gif

Zdej se je stanje kar izboljšalo...kakšno stvar še vedno preložim na zadnji trenutek, ampak vedno manj...
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A ni v sosednjem podforumu nekje čebelicamaja nekaj trobila čez lenuhe?

EDIT: oo fak, ravnokar sem si na Firefoxu naložil slovenski slovar in zdaj mi podčrtuje narobe napisane besede kot v wordu
bonk.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz odlašujem z enimi stvarmi, drugač pa delam res pune...še namesto drugih.
V službi jim ful ni všeč, da še delam tole s prodajno galerijo. Raje bi bili, da sem njihov plačan stroj, ki nima življenja izven službe.

No, lena pa res nisem.
smirk-1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Jaz pa se šele zdaj zavedam, kak sem bla lena zadnja 4 leta na faxu.. Trenutno sem v tujni na enem faxu in tu se pa res DELA.. Nimaš šanse da zabušavaš in čakaš na zadnji dan.. Vse kaj narediš se oceni, tak da ne morš zabušavat pa kasneje prinest.. Prej je bil bol vrtec.. Ni opcije za lenobo.. Mogoče sem zbrala napačen fax
grin1.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Zdele delam gr. knjigo, namesto, da bi jo sproti.
cry12bpy.gif
Najbolj me jezi pri meni, da vse prelagam na zadnji čas pol pa stokam k 1 min. pred smrtjo.
Kako ste vi kaj pridni?
Upam, da ne stopate po mojih stopinjah
ne-ne-1.gif

Pa se mal alter spremljam
cheer.gif
.

Jaz sem isti.
jezen.gif