Lena - in marketing za Eurosong

gr69

Guru
15. dec 2009
11.679
2.710
113
še v SLO - ampak komaj
Ali se meni samo zdi ali je Raab spet štartal z "popolno marketinško akcijo Lena" - z namenom ponovno osvojiti Eurosong 2011?
17758-icon_confused.gif

Se mi namreč zdi, da se trenutno Lena "non-stop" (no - vsaj bistveno več kot običajno) vrti na skoraj vseh radijskih postajah - o nemški TV pa sploh ne rabim zgubljati besed.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj ne rabi on sam reklamirat, nemci so tak ponosni na to zmago, da vrtijo komad sami od sebe (pa še glasbene so za njega).

Sicer pa je Taken by a Stranger nikakvi song in bodo lahko srečni, če bodo sploh kaj točk dobili
tongue-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.679
2.710
113
še v SLO - ampak komaj
Pusti zdaj to doitš štolcu.

Lenina lanskoletna zmaga (kljub temu, da sam komad ni "švoh" - mala pa tudi ne
tongue-1.gif
) je po mojem rezultat precej "prefinjene" in z € krepko podprte akcije - in imam občutek, da se je Raab letos zadeve lotil na podoben način.
Drugače - zmago na Eurosongu lahko "kupiš" (no - sicer je na drugih področjih enako
wink-1.gif
).

Skratka - upam si staviti, da bo letošnji marketing vsaj enako, če ne celo bolj, agresiven kot lani - in ne bi me presenetilo, da mala tudi letos zmaga (in to s precej slabšim komadom).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To so že lani po zmagi rekli, da je edino prav, da naslednje leto brani zmago. Tak da so potem v izboru gledalci samo izbirali katero skladbo bo zapela.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz...

lena je faca rab je dober manager....or eurovision song contest fan - ampak mislim, da letos ne bodo zmagali. težko bi ista strategija palila 2 leti zapored...

pa še nekaj za vse tiste ki ne marate lenine izgovorjave v angleščini: LeninAccent