LED žarnice za žmigavce?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
A imaš steklo smernikov pobarvano v oranžno, ker tole sveti belo.

Jaz sem sicer precej ubrisan na razne ledice, ampak v avto še nobene nisem tlačil, ker je večina pofla ali neustreznega za v avto.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ja, stekla so rumena, zato bi bilo kar OK, tudi za štoplampe bi bilo fajn. Ker mi je všeč kako ledica utripa in pa še bolj je lušna življenjska doba. Je kdo sprobal?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jaz moram že zaradi službe zagovarjat LED-ice. Rekel bom naslednje, LED-ice v avtu samo in izključno pod pogojem, da original oprema od proizvajalca avtomobila. Nikakor ne nekih retrofit izvedenk kot je tole.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Ja, stekla so rumena, zato bi bilo kar OK, tudi za štoplampe bi bilo fajn. Ker mi je všeč kako ledica utripa in pa še bolj je lušna življenjska doba. Je kdo sprobal?

Ne mešati življenske dobe led diode s tole 'žarnico'. Tudi sam imam še prve žarnice za smernike v avtu, pa ima 200,000+km

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Jaz se s tem ne bi ravno hvalil, itak vas tricetrt na cesti smernikov NE uporablja. Zakaj bi crknile potem zarnice?
sprasujem se.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
A sem lahko tvoj prijatelj ?
Očitno imaš precej denarja, da poceni kitajsko sranje kupuješ za cca. 8€
uf-1.gif

Preko E-bay dobiš za isto ceno vsaj 8 kosov enakih !
Cca. eno leto imam 4 podobne za parkirne (Red) in svetijo - konec koncev je to njihova edina naloga
wink-1.gif

Prej sem imel ene podobne ampak so počasi odpovedale poslušnost (primerno ceni).
Z žmigavci pa sem samo poizkusil par minut in so bile takoj likvidirane v predal pod mizo (dva kompleta)
rolleyes-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Jaz moram že zaradi službe zagovarjat LED-ice. Rekel bom naslednje, LED-ice v avtu samo in izključno pod pogojem, da original oprema od proizvajalca avtomobila. Nikakor ne nekih retrofit izvedenk kot je tole.

kaj pa če v enak avto daš od faceliftanega LED?
ker ravno to je t.i. retrofit, primer, na šestico 2006 lahko daš od modela faceliftanega 2010, ki ima LED, samo STG prekodiraš in je kot pri modelu 2010 v originalu