LED trakovi - kje v Ljubljani?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Iščem že en mesec pa ne najdem v Ljubljani ene trgovine s tako robo. Rabim LED trak. Se pravi - 10 - 20 led diod, ki so razporejene na traku dolžine cca. 15 - 30 cm. Rabil bi v stanovanju za steklene poličke v omari. Lahko je tudi 12V pa potem pretvornik na 240.

Pozna kdo kje bi lahko dobil?

Najlepša hvala.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Kaj pa če bi ti to kdo naredu? Je kr nekaj mojstrov ki to obvladajo pa verjetno so cenejši kot razne trgovine

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Koliko je inženirska ura? In koliko časa rabiš za tak trak sestavit? Se pravi izbira materiala, načrtovanje in izdelava PCB...
Defninitivno bo stvar vsaj 20 x dražja kot v trgovini!

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Hej, saj se ne razburjam. Le prepogosto se dogaja, da ljudje pozabljajo na to, da je čas dragocen in da delo nekaj (precej) stane... no, morda pa vseeno najde kakšnega navdušenca, ki bi delal zastonj...
Če bi računal delo in čas te takle LED trakec pride kakih 300€, od tega material 5€ ostalo pa čas.

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Včeraj sem prav take videl v kranjskem Obiju, firma je bila verjetno Paulmann, cene nisem gledal, vendar je verjetno manjša od doslej predlaganih rešitev.

leddiode12v

Zelenc'
3. feb 2009
1
0
1
LED DIODE 12V DC 440mA/M 5.28W

Prednosti led razsvetljave:
- Poraba več kot 80% manjša kot pri ostali razsvetljavi
- Življenjska doba nad 50.000 ur
- Nizka napetost uporabe 12V, zato so ti sistemi bolj varni
- Enostavna in hitra montaža

Uporabnost :
- Razsvetljava vitrin, izložbenih oken
- Pri notranji intimni razsvetljavi prostora
- Razsvetljava reklamnih tabel
- Razsvetljava v avtomobilih
- Razsvetljava računalniških ohišjih
Možnost ločitve vsakih 5 cm (3 LED)
1 meter traku oz. 60 samolepilnih visoko svetlečih led diod v beli, modri, zeleni in rdeči barvi po 20 Eur..
več informacij na: car.forever@gmail.com

Suzana28

Zelenc'
5. feb 2011
4
1
1
Clarra ali kdor koli ni treba spamat tle
smile-1.gif
plačite reklamo ne pa tu reklamirati same sebe :p

drugače pa malo po googlat je dost ponudbe pri ans pa kr vredu cene sam tapravega je treba najti.

Midva z mojim sva full lepo opremila kuhinjo z ledicami.

Kupla sva led trak in led profile in montirala pod viseče elemenete, so ne opazni in dobro zaščiteni, res profesionalno. No je treba mal mojstra plačat sam se je splačalo.

LP!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Lesnina ce lj ..... majo ni da ni drugače pa oni model nima pojma o lotanju tok grdih lotov nisem še videl estetika v elektrotehniki je na prvem mestu.

B81

22. jul 2007
36.796
10.393
113
V dealextreme trgovini dobiš 5 metrov trakca s 300 ledicami za 40 usd.

Podobno zadevo sem gledal v baumaxu, menda je bil meter 60 al 70 eur.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Word
smile-1.gif

Sicer pa eBay is your friend, samo vprašanje koliko daleč narejene stvari si želi kupit... jaz recimo stvari delam "iz nule", kdo pa bi rad kupil trak ki ga bo "vštekal" in bo delalo. Je pa od količine vloženega dela odvisna cena, in to precej.

Lp