Le kaj danes Hrvaškim mejnim policistom šumi ?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Danes sem se s familijo zapeljal proti Krku pogledat kako je prezimil. Na mejnem prehodu jelšane sem bil ne malo presenetila nenavadna gužva, na hrvaški strani pa je bilo kot bi se vse ustavilo.Zgledalo je nekako kot beli štrajk,policaj je vsak dokument dvakrat obrnil, preskeniral potni list,kot krona pa je bilo vprešanje kam potujete. pri cariniku je pa šlo hitreje,samo pomahal je ,ajd naprej....
Nazaj grede pa spet ista zgodba. Dve izstopni koloni iz hrvaške, policaj spet prečekiral vse po spisku, nato pa spet vprašanja. Kje ste pa bili ? Koliko časa ?......
pa kaj za vraga jim šumi , majo morda štrajk ali pa se bojijo izvoza/uvoza revolucije.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.859
6.615
113
Šengenska meja.
rolleyes-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma jaz sem domačin pa grem večkrat čez Jelšane ali Starod pa ti hrvati vsakokrat skanirajo mojo osebno in vse nekaj sprašujejo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res je da sedaj skor pol leta nisem bil dol (konec oktobra zadnjič) ampak prej ni nihče nič spraševal ali težil. Edino en mal starejši ,večji in siv carinik je mal zopern(včasih) drugače pa dol nisem imel nikdar problemov , niti takrat ko sem na mejni prehod pripeljal v petek popoldan poln tovornjak lesa.