LCD TV obstaja Trgovina v MB kjer jih prodajajo ?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.205
1.371
113
Tudi v časih "finančne krize" na žalost v MB še nisem našel trgovine kjer bi se prodajali LCD-Tvji. Vsepovsod so priklopljeni na neke HD generatorje, Blue raye. Ko pa vprašaš če ga lahko priklopijo na kakšen drug signal (DVB-S, DVB-T, IPTV) pa to ni mogoče.

Tako da me zanima če obstaja v MB trgovina, ki dejansko prodaja te zadeve. Ali so samo Veliki poki in podobni, ki se jim j*** za kupca.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Dobesedno tako kot praviš ...
Tudi v LJ kotlu ni nič bolje. Še večja žalost je nakup zvočnikov, ki jih nikjer niti skupaj ne najdeš...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
v BOF-u v MB imajo priklopljene na SD signal. Pred mesecem se bil tak, ker sem ravno kupoval LCD, priklopljeni nekaj na DVD, nekaj na SD. Prosil prodajalcada da je vklopil še 2 TV ja SD, da sem lahko primerjal.
Tako, da tukaj ni bil problem.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
V 'bivsem' BOFu so za moje pojme na TV oddelku, dosti boljsi prodajalci kot v Europarku. Z dvema mladima pubecoma sem super izkusnje, ni bilo problema preklapljat razne zadeve,pa tuid lepo sta znala svetovat.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.783
113
40
MB
hja, se zgodi na čase da se za 3,5€ na uro najde kak zagnan študent celo
grin1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ko sem kupoval nov tv sem imel dobre izkušnje v novi trgovini techno market v slov. bistrici (Se mi zdi, da je en delal prej v BB v MB). Takrat so meli dosti tv-jev in nekatere celo na kablsko. Se mi zdijo kr prijazni, pomoje bi lahko še svoj player tam priklopil ali dal dvd
grin1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
V 'bivsem' BOFu so za moje pojme na TV oddelku, dosti boljsi prodajalci kot v Europarku. Z dvema mladima pubecoma sem super izkusnje, ni bilo problema preklapljat razne zadeve,pa tuid lepo sta znala svetovat.

V Europarku je problem, ker so v trgovskem centru in je v BBju ogromno takih ''strank'', ki samo zabijajo čas, medtem ko žena nakupuje cunje. In prav taki imajo čas gnjavit prodajalce po pol ure. Plus tega je sama frekvenca ljudi v trgovini dooosti večja in res nimajo časa vsaki stranki razlagat kaka je razlika med LCD in plazma in kateri je zdaj boljši.

Ne boš verjel kake stranke se vse najdejo. Osebno poznam primer, ko je en model kupoval prenosni DVD player v BB in je bil v trgovini in gnjavil prodajalce v soboto od 14:00 do 17:45. Seveda je bilo treba vsakega sprobat. Na koncu pa je pustil v trgovini 130 EUR.