Zadeva je sledeča...
Originalni HP adapter za HP 8730w se je "odločil", da me bo začel zajebavati, natančneje - da se bo izklopil, ko se mu bo sprdnilo. Seveda se v tistem trenutku začne comp napajati iz baterije.
Ker so težave s HP adapterjem stalne, sem kupil univerzalni adapter z nastavki za posamezne modele prenosnikov.
Karakteristike:
Zadeva je sledeča...
Originalni HP adapter za HP 8730w se je "odločil", da me bo začel zajebavati, natančneje - da se bo izklopil, ko se mu bo sprdnilo. Seveda se v tistem trenutku začne comp napajati iz baterije.
Ker so težave s HP adapterjem stalne, sem kupil univerzalni adapter z nastavki za posamezne modele prenosnikov.
Karakteristike:
- originalni (HP) adapter:
WIDE RANGE INPUT:
100-240V, 2A(2A), 50-60Hz
OUTPUT:
18,5V (18,5V), 6,5A(6,5A)
// max. 120W
LC-POWER AC Adapter:
Model:LC120NB, max. 120W
Input: 100-240V, 2,0A, 50-60Hz
Output: 19V, 6,32A
Sedaj pa me zanima, kaj naj bi po priklopu univerzalnega adapterja na štrom in comp vplivalo na to, da po priklopu v nekaj sekundah comp obremenitev procesorja nabije na 100%? Ko je na 100%, je praktično neodziven...
Lp in hvala za pomoč.
Karakteristike:
Zadeva je sledeča...
Karakteristike:
- originalni (HP) adapter:
WIDE RANGE INPUT:
100-240V, 2A(2A), 50-60Hz
OUTPUT:
18,5V (18,5V), 6,5A(6,5A)
// max. 120W
LC-POWER AC Adapter:
Model:LC120NB, max. 120W
Input: 100-240V, 2,0A, 50-60Hz
Output: 19V, 6,32A
Sedaj pa me zanima, kaj naj bi po priklopu univerzalnega adapterja na štrom in comp vplivalo na to, da po priklopu v nekaj sekundah comp obremenitev procesorja nabije na 100%? Ko je na 100%, je praktično neodziven...
Lp in hvala za pomoč.