Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Pred časom sem imel prometno nesrečo. Poklicali policaje, naredili zapisnik, evropsko poročilo, skratka vse. Povzročitelj srm bil sam, ker sem enemu izsilil prednost. No, v bistvu je bil mrtvi kot, ko sem se vključeval na cesto in je priletel od zadaj v moj bok. Nihče ni bil nič poškodovan.
Dobil sem že zahtevek od moje zavarovalnice, da moram napisati poročilo, ker ga potrebuje oškodovančeva zavarovalnica, sam sem pa moje zadeve z mojo zavarovalnico že rešil.
V glavnem, zvedel sem, da je šel prasec k zdravniku, mu pojamral, da ga boli vrat in sedaj hodi na fizioterapijo. Možno je tudi, da je to napisal tudi v policijski zapisnik, čeprav je meni rekel, da je čisto brez poškodb. Kolega na zavarovalnici mi je rekel, da če gre za kakšne fizične poškodbe, sem ga nasankal. Kako sploh dokazati sedaj, da si je on to izmislil, da bi pokasiral €? Je sploh kakšna možnost, da kaj rešim, ker prič ni bilo, je le moja beseda proti njegovi?
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Pred časom sem imel prometno nesrečo. Poklicali policaje, naredili zapisnik, evropsko poročilo, skratka vse. Povzročitelj srm bil sam, ker sem enemu izsilil prednost. No, v bistvu je bil mrtvi kot, ko sem se vključeval na cesto in je priletel od zadaj v moj bok. Nihče ni bil nič poškodovan.
Dobil sem že zahtevek od moje zavarovalnice, da moram napisati poročilo, ker ga potrebuje oškodovančeva zavarovalnica, sam sem pa moje zadeve z mojo zavarovalnico že rešil.
V glavnem, zvedel sem, da je šel prasec k zdravniku, mu pojamral, da ga boli vrat in sedaj hodi na fizioterapijo. Možno je tudi, da je to napisal tudi v policijski zapisnik, čeprav je meni rekel, da je čisto brez poškodb. Kolega na zavarovalnici mi je rekel, da če gre za kakšne fizične poškodbe, sem ga nasankal. Kako sploh dokazati sedaj, da si je on to izmislil, da bi pokasiral €? Je sploh kakšna možnost, da kaj rešim, ker prič ni bilo, je le moja beseda proti njegovi?
Citat:
Uporabnik Desty pravi:Povzročitelj srm bil sam, ker sem enemu izsilil prednost. No, v bistvu je bil mrtvi kot, ko sem se vključeval na cesto in je priletel od zadaj v moj bok.
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Pustimo zdaj vzroke nesreče. Sicer pa kazen policiji sem itak že mogel plačati, 250€. Bomo videli, kakšen bo razplet z zavarovalnico. Ker to je bilo konec maja, za moj avto je že urejeno, zdaj pa še vedno čakam obračun, koliko bo potrebno plačat zavarovalnici.
Citat:
Je pa res, da pri avtomobilskem zavarovanju nisem doplačal dodatka za voznika začetnika, ker imam manj kot 3 leta izpit. Lahko da bo to vplivalo potem na vse skupaj.
Pa kaj klinac hodiš po nasvete na forum, če prikrivaš resnico? Je tako težko priznati oz. po resnici povedati dejstva?Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Kot sem že napisal - brez kakršnihkoli substanc/alkohola, lepo uredili s policijo vse na kraju nesreče... Za mojega sem že dobil izplačano in že uredil vse. Kolega je rekel, da bo oškodovanec popravil svoj avto na račun moje zavarovalnice, moja zavarovalnica pa naj bi potem terjala ta znesek od mene + za fizične poškodbe. Očitno potem moj kolega nima ravno razčiščeno ali pa me samo hoče spraviti v strah.
Je pa res, da pri avtomobilskem zavarovanju nisem doplačal dodatka za voznika začetnika, ker imam manj kot 3 leta izpit. Lahko da bo to vplivalo potem na vse skupaj.