Last.FM po novem plačljiv !?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
http://last.fm

confused-1.gif

3 EUR na mesec....

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Last.fm je in bo kar lepo ostal brezplačen. Imam že par let profil gor in nisem še zasledil in tudi ne dobil kakšnega obvestila od odgovornih, da bo treba kaj plačat. Plačaš edino če želiš postat subscriber. Imaš pač v profilu malo več opcij. (npr. vidiš kdo ti obiskuje profil, neomejen radio streaming)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Meni napiše :
Your free trial to Last.fm Radio has ended. Subscribe to continue listening to non-stop, personalised radio.

Ne gre nič poslušat, vsaj najdem nič ne.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Ja, koncalo se je brezplacno posiljanje. Mislim da velja samo se za ZDA, GB in Nemcijo, ker so tam drugace zmenjeni glede avtorskih.

3 EUR na mesec, drgac.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Kako ti ne dela ? Sem sedaj probal in brez problema poslušam muziko iz svoje library, od sosedov, pa tudi če napišem kakšno ime banda ali tag mi radio predvaja. Ne vem pa kako dolgo dela, ker sem bolj na hitro probal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kak dolgo si že registriran ?

Prej je delaolo tudi brez prijave, pred par meseci le še s prijavo, zdaj pa sploh ne.

Evo, recimo grem na http://last.fm , v tisto veliko polje vpišem "u-2", kliknem "Go" in mi izpiše:
You must be logged in to listen to Last.fm Radio
Spodaj pa polje za username in password.

Izpolnim, kliknem "Come on in" in mi da :
Your free trial to Last.fm Radio has ended. Subscribe to continue listening to non-stop, personalised radio.
Spodaj pa cenik.
Edino, kar lahko predvajam, je "recently listened" , torej par komadov, ki mi jih je nazadnje uspelo predvajati.
V Libra pa imam 30 sekunde odlomke. Ja, lahko jih predvajam.

Evo , probaj sam:
user: xerces8
pass: alter8alter

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Evo zakaj mi še dela. Nisem še izkoristil free bonusa 30 predvajanih skladb v radiu.
lastfm.png

Tako, da je res zgleda z brezplačnim poslušanjem konec. Sicer pa tudi 3€ na mesec ni veliko, glede na to kako veliko in obširno bazo sklad ima Last.fm.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tudi meni je zadeva nehala delovati, free trial expired etc... Registriran sem pa že par let. Tele "premium" storitve pa tud rastejo, kot gobe po dežju, kar vsak bi imel par evrov. :/

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Oziroma smo mi navajeni imeti vse zastonj..vse zastonj nebo in ne more zdržat...

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
ksz

Ne more biti zastonj, pa ne zarad njih, ampak zaradi SAZAS-a in njihovih ustreznic po svetu. Presenetljivo da so se obdrzali toliko casa z zastonj zadevo.