Laserski printer in odpadni toner

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

mislim da bo printer počasi napolnil posodico za odpadni toner - prejle je nekaj protestiral, pa sem jo vzel ven in malo potresel...
Sem že iskal po netu, pa nič konkretno ne piše, ali se sme to zadevo preprosto izpraznit ali je treba nujno kupit novo. Saj ne da mi je težko dati 10€ za novo, ampak mi je pa brezveze dajat, če ni treba.

Torej, je to že kdo počel, kakšni zadržki? Kam potem s tem odpadnim tonerjem? Ponovno se ga verjetno ne da uporabit
grin1.gif

Gre pa za Samsung CLP-300

Lp
Peter

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Po moje ne rabiš nove škatlice, ker gre odpadni toner zmeraj tja not (razen če maš tistega samsunga, ki zna reciklirat odpadni toner - če ni samsung, me popravite plz). Bolj je vprašljiv odpadni toner. Jaz bi ga zavil v vrečko in nesel v kak comtron ali kako drugo tretjerazredno trgovino.
hysterical-1.gif

Spihaj s kompresorjem pa bo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Živjo,

mislim da bo printer počasi napolnil posodico za odpadni toner - prejle je nekaj protestiral, pa sem jo vzel ven in malo potresel...
Sem že iskal po netu, pa nič konkretno ne piše, ali se sme to zadevo preprosto izpraznit ali je treba nujno kupit novo. Saj ne da mi je težko dati 10€ za novo, ampak mi je pa brezveze dajat, če ni treba.

Torej, je to že kdo počel, kakšni zadržki? Kam potem s tem odpadnim tonerjem? Ponovno se ga verjetno ne da uporabit
grin1.gif

Gre pa za Samsung CLP-300

Lp
Peter

1) posesaj ga (se posebaj okoli grla)
2) ce lahko refillas toner potem kr
zmaga.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
da izkoristim tole. tudi sam mam clp-300. kje so najbolj ugodni tonerji za to zadevo. v poštev pride vse od slo do ebaya.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Najceneje je ebay, kolikor sem gledal, samo še nisem od tam tonerja naročal. Edinkrat ko sem rabil nov toner, sem ga šel kupit v eno trgovino pri Brezovici, je bilo najceneje...

Lp

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Jaz sem ga za silo rešit malo potresel, v planu pa imam še sesanje. Kolikor potegne ven pač potegne, imam pa novega naročenega, da ga bom zamenjal ko res ne bo šlo drugače.