Laserc Samsung CLP-365

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Praktično nov laser, ko ga prižgem se za sekundo zavrtijo boben in ostalo, nato pa vrže ven in zagori rdeča luč, notri ni ostal noben papir, sem vsa vratca odprrl in pogledal, ko ga ugasnem in spet prižgem zadeva zalavfa za pol sekund in se ustavi, kaj bi to bilo, mi pa je zadnje čase občasno potegnilo pol lista noter in se je nato ustavil in sem moral ročno počasi potegniti list ven,kaj bi bilo narobe

hvala in lp

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Po vsej verjetnosti je ostal kakšen košček papirja in ga senzor zazna.

Če nima displaya, potem ti mora program na računalniku napisati kje bi naj bila napaka, drugače pa vse možne notranje dele umaknit - kar se da brez orodja in preveriti,

Če tako ne bo šlo, pa edino servis.

Lp,

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
nič ne izpiše, samo gori rdeča luč na tiskalniku, kakor hitro pritisnem na gumb za vklop , takoj ko se kolesca zavrtijo prekine in zagori rdeča luc, mislim da kak košček lista ni ostal notri,ker sem ga lepo potegnil ven

lp

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Po vrsti, imaš vse tonerje lepo zaskočene in na svojem mestu. Vrata (pokrov) tudi. Vodilo za papir pravilno nameščeno, potisnjeno do konca in papirji notri lepo zloženi. Priključni kabel USB in omrežni (če ga ima tiskalnik) vtakni znova. Po tem lahko odpreš zadnjo steno in po navodilu preveriš ostanke papirja v notranjosti.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
vse pregledal, vrgel ga bom v keson, na servis ga ne bom vozil,ker ga 100 eurov dobis novega laserca, popravilo pa bo ziher kakih 50 eurov,

hvala

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Za mojega CLP 320N je 120€ rainbow pak. To so štirije tonerji. Ehm.. v Avstriji, pri nas je dražje.