Laser-ji (pikice) v Hrvaških klubih ob obali?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Pozdrav vsem.

Zanima me, kje bi lahko dobil laser, ki izgleda kot zelene in rdeče pikice po celem prostoru? Več takšnih laserjev sen videl na Hrvaški obali v klubih ob morju (npr.: v Biogradu Na Moru - klub Poco Locco in ostali ter v Baški vodi v večih klubih). Če ima kdo kakšen link, bi ga prosil zanj. Videl sem tudi, da imajo otroci v rokah nek laser, katerega rezultat so zelene pikice. Ali ve kdo, kje bi lahko dobil tudi to?

Prosil bi, če lahko prilepite tudi kakšne linke (po možnosti najcenejše ponudbe).

Pa hvala že vnaprej.
Lp.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Si prepričan da so bili laserji, podoben efekt lahko dosežeš s disco kroglo in usmerši vanjo zeleno in rdečo žarnico.
Tiste otroške laserje dobiš pri nas v conradu oz. v tujini najdeš takšne stvari na tržnicah(štantih).

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
So pravi laserji, brez disko krogel, s katerimi takega efekta niti približno ne dosežeš. Kar fensi zadeva, čeprav jih ima skoraj vsak drugi lokal.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
mogoce bi ti uporabnik lantu znal kaj zrihtat..
cool-1.gif

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Ja, to niso disko krogle, ampak pravi laserji. Sem pač mislil, da bi to iz tujine lahko dobil poceni... Je pa meni ful lepo za videt (lep ambient naredi)...