LanXess - varčujte z gorivom

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ali je komu jasno kaj naj bi to podjetje Lanxess sploh tržilo? Te reklamne pasice opažam že čisto vsepovsod kar je povezano z avtomobili oziroma pnevmatikami... naj bi bilo to podjetje, ki proizvaja in predeluje super duper vrsto kavčuka... skratka, meni ni jasno kaj naj bi sploh tržili, ker njihovega proizvoda ne najdem, reklame pa zmeraj bolj povsod.

http://app.zelena-mobilnost.si/

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Takšna bedarija, da ne vem zakaj se je komu dalo aplikacijo za to delat.

Gre se za to, da ti pokaže kakšen prihranek v € in koliko manj CO2 bi spustil v zrak, če bi imel na avtu gume iz bolj varčnega razreda (kot pri beli tehniki/elektroniki).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
okej, torej je to samo to? Ker sam sem isto ugotovil. Pa zakaj tržijo neko aplikacijo, ki je zastonj? Čemu?

Glede na to, da je to neka nemška velika firma, ki sodeluje tudi na nemškem DAX-u, pol bi pričakoval kakšno novo pnevmatiko "vesoljske tehnologije", glede na to njihovo reklamo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Predvidevam, da je nekdo dobil kakšna nepovratna sredstva za ta "ekološki projekt", pa zato oglašujejo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi jaz mislim, da je nekaj v tej smeri. Pa verjetno se ti v aplikaciji pojavijo reklame za gume s katerimi privarčuješ in so iz tega plačani.

Zveni pa vsaj meni ime firme kot kak piramidni nateg, je pa to ena največjih kemičnih podjetih v Evropi
tongue-1.gif