Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zanima me kako je z to zadevo... baje ti uravna prebavo, če si zaprt ali preveč odprt, je kdo probal je res da se popravijo zadeve? kako ga uživate zdrobljenega ali celega, z čim ga zmešate da gre lažje dol
Meni je bilo svetovano naj ga 2 zlici mletega dam zjutraj v caj na tesce...po enem letu rednega pitja imam prvic po 25 letih mascobe v krvi v tolerancah.
Mogoce nakjucje mogoce res deluje....ampak do lani holesterol ni sel pod 6.5....
celo laneno seme se uporablja proti zaprtju. Namočiš semenke v vodo ali jogurt, vsaj za nekaj minut, še bolj čez noč in to zjutraj poješ.
ko se ti bo telo navadilo na to, ti ne bo pomagalo nič več za zaprtje.
če bi želel, da ti telo porabi olja in snovi, ga je potrebno zmleti, vendar je najboljše sveže mleto seme, ne pa da že kupiš zmletega.
Jaz ga že kr nekaj časa konzumiram v kombinaciji z lanenim oljem. 1 čajna žlička zdrobljenega semena na deci vode (ponavadi spijem 2, ali max. 3 dcl) + olje kr tak na oko in to spijem pred spanjem in zjutraj na tešče
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.