Mene pa zanima, ce obstaja na trziscu kak telefon, s katerim bi lahko hkrati bil dosegljiv na dveh Skype accountih in obenem bil dosegljiv tudi na navadni landline liniji? Poleg tega, da bi imel moznosti tudi SIP telefonije (npr. prek DetelFona), da bi bil brezzicen (DECT), imel moznost prostorocnega telefoniranja (handsfree prek speakerja) in imel avtomatski odzivnik.
Ker se mi zdi, da to morda sploh ne obstaja za denar primeren mojemu zepu, pa kljub temu kdo ve za kaksen model, ki bi bil lahko cimblizje temu? Seveda vem, da obstajajo telefoni, ki imajo moznost biti hkrati dosegljiv prek enega Skype accounta in landline linije, so DECT in imajo handsfree funkcijo in avtomatski odzivnik. Kaj pa tisti en dodatni Skype account in SIP funkcija? ;-)
Vsakrsno priporocilo bi bilo dobrodoslo!
Ker se mi zdi, da to morda sploh ne obstaja za denar primeren mojemu zepu, pa kljub temu kdo ve za kaksen model, ki bi bil lahko cimblizje temu? Seveda vem, da obstajajo telefoni, ki imajo moznost biti hkrati dosegljiv prek enega Skype accounta in landline linije, so DECT in imajo handsfree funkcijo in avtomatski odzivnik. Kaj pa tisti en dodatni Skype account in SIP funkcija? ;-)
Vsakrsno priporocilo bi bilo dobrodoslo!