LAN preko tablice?

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Pozdravljeni,

Ravno sem nabavil galaxy tab2, pa me zanima, ali obstaja kaksna app, da bi lahko dostopal do mreze v stanovanju?
Rad bi recimo iz rac v sobi prisel do mape z mp3ji in jih preko tablice poslusal..z laptopom je tole simple, tablico pa pojma nimam kako naj jo konfiguriram..

Vsak nasvet je dobrodosel..hvala
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bubleupnp in ostali upnp programi, so vrjetno bolj priemrni za to kar bi ti rad. BS playerja res ne poznam tako dobro. bubleupnp recimo se zna "skrit" spodaj k uri, pa na lock screenu se mi zdi, da so potem še neke komande.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Možno. Ne uporabljam v te namene:)
Predlagal sem mu, ker je napisal da potrebuje za mp3-je.

Ker že gre ravno debata v tej smeri, bom še jst postavil eno mission impossible vrpašanje
wink-1.gif

Sedaj na tv in htpc uporabljam xbmc. To mi je topšit za filme.
Zanima me ali obstaja kak PC program, ki lahko skos laufa v ozadju lepo skrit in malo porabi, vendar zna strojno kodirat filme?
Za android tablico pa bi potem potreboval enak user interface kot je na XBMC na PC-ju (coverji od filmov, info...) Filmi pa so shranjeni na htpc-ju.
Da potem preko coverjev zbiram filme na tablci, stisnem play in se predvaja na tv:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
poznam in uporabljam.
samo na pc more še vedno laufat xbmc čez cel zaslon;)

sej vprašanje je bilo postavljeno bolj tako, če slučajno kaj obstaja pa je šlo mimo mene:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po spominu se mi zdi, da je pri WMP težava različni video formati in podnapisi.
se pa mogoče spet kaj pogiram:)