Lamborghini Huracan ali Ferrari 488 gtb

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Danes sem vplačal loto, pa mal študiram kaj bi kupil, če bom zadel.
wink-1.gif
Oba avta sta huda, pa me zanima kons/pros obeh. Sploh pa na slovenskih tleh, naših cestah, zavarovalnicah, vzdrževanja...

Mobile de jih je kar nekaj, koliko pride avto, če ga kupim v nemčiji/Italiji, postavljen full kasko na cesto?

Barva in oprema?

maybe i just a dreamer..... but i'm not the only one
wink-1.gif

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Tudi če bi zadel desetine milijonov, si takega avtomobila ne bi kupil - drugega, kot za razkazovanje itak ni, razen če ne nameravaš dirkati po navadnih cestah.

Raje bi si nekajkrat na leto privoščil najem takega ali podobnega avtomobila na dirkališču in se tam "znorel" - do tja pa pripeljal v čem udobnejšem.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Lambo. Ferrari je turbo in nima pravega zvoka (glede izkušnje tistih ki so ga vozili).

Jest bi si sicer raje kupil več "namenskih" avto, recimo Ariel Nomada, KTM X-bow, Nissan GT-R, pa recimo za daily driverja kakšno sedmico ali kaj podobnega.

Če že Huracana, potem zelenega v Spyder izvedbi. Oprema je pri takem avtu nepomembna.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Hm, ne vidim najmanjše uporabnosti takšne zveri zame. Poleg tega je to magnet za nevoščljive Slovenceljne.
Tole bi bila ta prava zadeva - BMW E9:

Sicer malo cenejši
grims-1.gif

Užitek v vožnji (zame osebno) absolutno večji kot pa v teh superavtomobilih. In še vsakič, ko bi proti njemu šel, bi se razjokal od lepote...
srce-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.495
10.729
113
za naše ceste bi bil bolj G500 4x4na2... to bi bil moj ožji izbor.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Danes sem vplačal loto, pa mal študiram kaj bi kupil, če bom zadel.
wink-1.gif
Oba avta sta huda, pa me zanima kons/pros obeh. Sploh pa na slovenskih tleh, naših cestah , zavarovalnicah, vzdrževanja...

Mobile de jih je kar nekaj, koliko pride avto, če ga kupim v nemčiji/Italiji, postavljen full kasko na cesto?

Barva in oprema?

maybe i just a dreamer..... but i'm not the only one
wink-1.gif

Oba sta primerna za naše ceste
evil.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ne vem če bi bilo zadosti keša squared-a.

Drugače pa Špan prodaja malo rabljenega G63 AMG (če se ne motim je to avto od Jureta Jankoviča). Zanimiv avto. Vzameš to in enega GT-R, pa imaš rešeno on-road in off road.
smile-1.gif

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Tipičen cagav slovenski odnos. Moraš biti bolj samozavesten in odločen. Sem malo popravil :)

Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Danes sem vplačal loto, pa mal študiram kaj naj kupim, ko bom zadel.
wink-1.gif
Oba avta sta huda, pa me zanima kons/pros obeh. Sploh pa na slovenskih tleh, naših cestah, zavarovalnicah, vzdrževanja...

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
se strinjam. poznam človeka, ki mu je uspel dober posel (enkratno) in si je seveda omislil superšportnika. čez eno leto pa ga prodal za, nevem, tretjino ali še manj, ker je denar spičkal mu ni ostalo nič za vzdrževanje takega avta

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Kaj bi, če bi ?

Dream garage.

Za babo Porsche Macan, zame 911 turbo S, za vso familijo Panamera turbo, za tamalega Boxter S, zame pozimi Hummer. pa motorji HD Dyna lowrider, duče monster 1200, duče multistrada 1200 pikes peak, duče panigale, yamaha R1, KTM super duke, pa po snecerjevo Versys 1000. Več ne rabim. Pa 70 m2 na morju. device in ostale kurve po potrebi. Morda še jadrnica Hallberg-Rassy 372.

Ja, res je lepo sanjat !!!

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pozabu sem dodat, za na pivo pa Yaris Hybrid.
evil.gif
hebat ga za mestno vožnjo je potrebno nekaj za ozračje naredit.

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne, ne. za na pivo je mali avto, v takem bi mogel že preveč pivskih bratcev zraven peljat. Mali avto, plac samo za mene. če bi hotel več teh pijančkov zraven vozit bi vzel kangoo ZE.