Pozdravljeni
Že par tem nazaj sem spraševal o motorju d prikolico. Sedaj sem nabavil sledečo zadevo dnepr 650 letnik 81 z bočno prikolico.
Homologiran je pod kategorijo l4e- motorno trikolo z bočno prikolico.
Žal pa ne na tehničnih ne pregledih ne pri kolegih policistih ne dobim točnega odgovora.
Zanima me ali je kakšna varianta da bi bil motor vozen z b kategorijo kot nekateri trikolesniki.
Kategorija L4e: (trikolesna vozila – s stransko prikolico):
»motorna kolesa« opremljena z motorjem, katerega delovna prostornina presega
50 cm3
, če je to motor z notranjim zgorevanjem in/ali katerih največja
konstrukcijsko določena hitrost presega 45 km/h;
Tole je iz uradnega lista. Lahko kdo točno pove, ker ne najdem nobenega koristnega podatka oz točnega. Vsakdi zna samo reči, da nujno potrebuješ A, pa ne vem niti kateri A, A1, A2?
Pozna kdo to področje bolj natančno. Lahko pošljem tudi kakšno homologacijo na pm, če je kdo pripravljen preveriti več
Hvala lp
Že par tem nazaj sem spraševal o motorju d prikolico. Sedaj sem nabavil sledečo zadevo dnepr 650 letnik 81 z bočno prikolico.
Homologiran je pod kategorijo l4e- motorno trikolo z bočno prikolico.
Žal pa ne na tehničnih ne pregledih ne pri kolegih policistih ne dobim točnega odgovora.
Zanima me ali je kakšna varianta da bi bil motor vozen z b kategorijo kot nekateri trikolesniki.
Kategorija L4e: (trikolesna vozila – s stransko prikolico):
»motorna kolesa« opremljena z motorjem, katerega delovna prostornina presega
50 cm3
, če je to motor z notranjim zgorevanjem in/ali katerih največja
konstrukcijsko določena hitrost presega 45 km/h;
Tole je iz uradnega lista. Lahko kdo točno pove, ker ne najdem nobenega koristnega podatka oz točnega. Vsakdi zna samo reči, da nujno potrebuješ A, pa ne vem niti kateri A, A1, A2?
Pozna kdo to področje bolj natančno. Lahko pošljem tudi kakšno homologacijo na pm, če je kdo pripravljen preveriti več
Hvala lp