Kva je mediji, a spite???

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
A sanjam? Naši skakalci so na Japonskem na mestih od 1 - 3, pa niti ene novice v pol ure?

Resno - a sem nekaj falil? Datume pomešal? Žurnal24, Siol, rtvslo...nula

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Za ostale medije mi dol visi, da pa davkoplačevalska RTVSLO ni sposobna sproti objavlati je pa največja sramota! Ni prvič ne zadnjič, kar se tiče novic o Slovenkah, Slovencih ali Sloveniji!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Za ostale medije mi dol visi, da pa davkoplačevalska RTVSLO ni sposobna sproti objavlati je pa največja sramota! Ni prvič ne zadnjič, kar se tiče novic o Slovenkah, Slovencih ali Sloveniji!
rtv:
Objava novice 1:01.
Zadnja sprememba 2:56
Ampak ti jasno vseeno otresaš gobec

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik tjuren pravi: Resno - a sem nekaj falil? Datume pomešal?

Saj je napovedovalec na koncu povedal: "Kaj je lepšega kot v nedeljo 26.Februarja zjutraj vstat pa poslušat Slovensko himno"
cheer.gif

Do takrat bodo pa ja objavili, če slučajno ne bo počila kakšna guma na avtobusu v Bogoti ali Afganistanu
zmaga.gif

Drugače pa - Bravo fantje
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Gledal tekmo v živo. Po podelitvi šel na net pogledat in je bila novica že tam. Verjetno je bila že med/takoj po tekmi. Tako da ne lapaj.

Pa nehaj že s to slovenofobijo, no.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Itak je progarm na TV v Sloveniji katastrofa. Pri vseh TV-hišah. Za dnar, ki ga nasilno dobijo od naročnine, pa RTV že lahko sproti objavljavo "vroče" novice.
Aja pa še nekaj ga bo šlo za izlet na Evrovizijo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Itak je progarm na TV v Sloveniji katastrofa. Pri vseh TV-hišah. Za dnar, ki ga nasilno dobijo od naročnine, pa RTV že lahko sproti objavljavo "vroče" novice.

Znova...

rtv:

A to ni sproti
confused-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:

Znova...

rtv:

A to ni sproti
confused-1.gif

Ja sej nisem redel, da ne .
Omenjal sem kvaliteto programov vseh TV. In pa vzrok, zakaj so DOLŽNI (RTV) sproti osveževati novice.
wink-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce nebi blo prenosa, bi se razumel trpljenje....tko pa.....ce nasekan beres novice, ni cudn, da nc ne najdes.