Kužek nujno

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Imam en problem. Sin se je navezal na tega kužeka in brez njega ne gre nikamor. Največji problem je, ko ga moramo dat prat. Takrat je jok avtomatsko vključen.

Prodajali so ga na poštah, vendar je izvzet iz prodajnega programa zato ga več ni možno kupiti.
Če ga ima kdo doma in ga nerabi bi si zelo priporiočal

Še slika

Hvala

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ker joče, ko se kuža pere, je problem? Nauči ga, da se mora tudi kuža umivat in da ga takrat nekaj časa ni. Sicer pa je tudi jok zdravilen. A kupiš mu tudi vse?
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Sin je razvajen. Z jokom izsiljuje. Ti si pa naiven, da tega ne opaziš. Odvadi ga tega, ker sicer si bo še v šoli delal sramoto s tem kužkom.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Ne problem je v tem da gre z njim spat . Ko pa ga peremo pol pa še sušimo to pač traja in takrat je jok

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Suni mu ga pač ko že zaspi in ga rukni prat. Bod mal ninja no. :>

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sin je razvajen. Z jokom izsiljuje. Ti si pa naiven, da tega ne opaziš. Odvadi ga tega, ker sicer si bo še v šoli delal sramoto s tem kužkom.

Star je dve leti, vzeli smo mu dudo in pleničko vstran, zato ma zdaj kužeka. Do šole ga sigurno nebo mel to da pa je razvajen pa mi nerabiš razlagat ker vem.

Bi pa mi res pomagalo, če bi lahko nekje dobo ali kupo še enega kužeka.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Glej jaz nisem iz mb, da bi tam lahko dal kužeka v čistilnico. Tukaj je v bližini nimamo. Ne iščem rešitve kak ga prat, iščem še enega kužeka.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
bojim se da je to nekoliko starejši model plišeka, težko boš dobil novega, mogoče ti kdo odstopi starega
za ceno dveh čokolad.

dost sreče.

hint: nahitro psa zribaj z stelex-om ali drugim čistilom za okna, čez noč na radiator ali na balkon viset pa bo.
(al pa čez dan ko je mulo v vrtcu na sonce z njim)

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Mi smo imeli na začetku probleme ker mali ni pustil, da bi mu oprali medveda. Pa smo se malo pogovarjali in ga je na koncu kar sam nesel v pralni stroj...

Na tvojem mestu niti pomislil ne bi, da bi dal igračo v čistilnico. Še za spalne vreče je "prepovedano" čiščenje v čistilnici ker v materialu ostane obilo topil, ki so ponavadi halogenirana in zato zelo škodljiva za zdravje!

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Vem, da se novi več ne dobi . Zato sem probal srečo, če ma kaki alterjevec, oziroma alterjevka kakega doma, ki ga ne rabi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kliči na pošto oz. proizvajalca...mogoče boš imel srečo.

DRugače pa bi šel tudi jaz na igro "pranja medvedka"...da ga otrok sam prat.

PS: A daš lahko medveda v sušilni stroj?
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Še za spalne vreče je "prepovedano" čiščenje v čistilnici ker v materialu ostane obilo topil, ki so ponavadi halogenirana in zato zelo škodljiva za zdravje!

Sej bi tega medveda oprali na način kot se pač pliš čisti, bi pač prali z vročo vodo z kakimi bio čistilom.
(jaz bi recimo uporabil šampon ki je primeren za šamponiranje v morju)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ko sem bil jaz mali, sem se čisto navadil na eno dudo (dude je treba redno menjat pri otroku
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
(še zdaj se spomnim, da je imel okus po nagravžni plastiki
grin1.gif
)
Uff, to pa je bilo ne tako dolgo nazaj, če se še spomniš okusa plastike.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
... da pa je razvajen pa mi nerabiš razlagat ker vem.
Daj naredi malemu uslugo, pa mu vsake toliko skenslaj kužeka, da ne bo sinko ratal Linus van Pelt.
Pa preden se kdo razburi: ja, imam svoje.