Kursadžije

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Gledate Kursadžije? Imate raje originalne ali slovenske, ki jih vrtijo na pink.si?

Meni so slovenske nekaj časa bile ok, samo oni Gorenjc preveč teži o "čefurjih" cel čas. Brezvezna lika sta mi Ciganka in Janez-[censored], najboljše so zadeli Bosanca, Srba, Črnogorca in Albanca.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.983
-384
113
men so pa vsi bz. fore uporabljaljo vse tiste iz raznih filmov, vicov in ulic. in namesto da bi odpravljali mednarodne nestrpnosti, jih samo še spodbujajo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Hahaha pa a to kdo gleda, kadarko šaltam govorijo nacionalne vice, ki so bili povedani že miljonkrat. Potem pa včeraj vidim reklamo za Kursadžije, nekaj v stilu da imajo polno novih šal
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.983
-384
113
ja jest se tud to sprašujem. potem mi kakšen znanec omeni, da to gleda... me kar strese, sploh, če ga imam za malo bolj "razgledanega"!

sasho

Zelenc'
13. feb 2011
7
0
1
Ker sem malo mlajša generacija, ne poznam tolko teh starih vicov, zato jih rad pogledam kdaj pa kdaj. Slovenski "igralci" so iskreno povedano brezvezni, zato jih bolj kot ne ignoriram, so pa zato ostali južni bratje toliko bolj simpatični v svojih vlogah in se jim iz srca nasmejim.

vzbujanje nestrpnosti s to serijo? lol zakaj ze?

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik sasho pravi:
Ker sem malo mlajša generacija, ne poznam tolko teh starih vicov, zato jih rad pogledam kdaj pa kdaj. Slovenski "igralci" so iskreno povedano brezvezni, zato jih bolj kot ne ignoriram, so pa zato ostali južni bratje toliko bolj simpatični v svojih vlogah in se jim iz srca nasmejim.

vzbujanje nestrpnosti s to serijo? lol zakaj ze?

KSZ

Kdo pa je Slovenc razen Rebeke? Drugače oddaja totalno brezveze, sami stari vici.

sasho

Zelenc'
13. feb 2011
7
0
1
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Kdo pa je Slovenc razen Rebeke? Drugače oddaja totalno brezveze, sami stari vici.

V hudomušnih vlogah so se tokrat predstavili tudi Slovenci: Violeta Tomič, Miki Bubulj, Ranko Babič in Rebeka Dremelj kot profesorica. vir: Pinktv.si, + oni, ki je igral lučkarja pri TV Dober dan.
Kul?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik sasho pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:

V hudomušnih vlogah so se tokrat predstavili tudi Slovenci: Violeta Tomič, Miki Bubulj, Ranko Babič in Rebeka Dremelj kot profesorica. vir: Pinktv.si, + oni, ki je igral lučkarja pri TV Dober dan.
Kul?

Miki Bubulj ti je bosanac, Vileta tudi rojena dol, Ranko Babič pa niti po imenu in priimku ne more bit Slovenec.
hysterical-1.gif

Dremlca pa je bohorka.
evil.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah stare fore gor ali dol, RTV oz POP TV ni posoben tole skupaj spacati. Kljub vsemu se narežiš, dobre fore so dobrem pa čeprav sos tare
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Meni so res vsi slovenci čisto mimo tu ... isto tudi oni homič. Najboljši od vseh ta pam pa je ... ajde mi popuši
wink-1.gif

Človek je legenda in original se kaže tako kaki šiptarji so v resnici.

Jaz pa kursadžije rad pogledam, ker se rad smejim .... po pravici hrvatov ne prenesem, ampak hrvat je tu prava faca, ker take izstreli, da se moreš smejati.

Pa po tanovem mi je ta Joža z tv dober dan - lučkar v redu, ker jecla in zanimivo izpade ... Najboljše mi je blo tu, ker je rekel oni ciganki, da ima še vedno pra pra pra pra pra babico živo.
smile-1.gif