"kurblanje compa"

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
jz mam pa en velik problem. ko hočem prižgat PC se mi "kurbla" namesto da bi se prižgal in lepo delal. danes se mi je tako kurblal več kot eno uro, potem sem ga odprl, malo posesal, pobrisal pasto dol s procesorja in na novo nanesel gor, malo žičke pogledal in sedaj deluje. ampak vem da je bila to samo začasna rešitev in je problem drugje. aja pa včasih se mi je prižgal in ostal na tisti čisto prvi strani, kjer piše na kratko koliko rama je, Mhz...

se komu sanja za kaj bi šlo?
crazy1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Za hec se poigraj z rami.. pusti samo 1 ploscico not, pa probaj se na druge slote, ce bo kaj razlike..

Meni se tud po nekaj mescih ni vec hotel zbootat.. friznil vse skupaj... Ko, sem pa dal druge rame not, je pa delalo ko grom spet.. Te "pokvarjene" rame sem poizkusil na drugi kisti, kjer BP delujejo.. go figure..

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pogledal vse in ni bilo videt da bi bilo kej narobe.
crazy1.gif

lahko da matična crkuje. čez nekaj časa bo začel še zmrzovat kr tko brez razloga...

men se tud občasno ne zažene takoj. ravno včeraj sm popizdeval. sicer moj laufa 24/7 in več. resetiram ga recimo 2x 3x na teden. Sam včeraj sm ga pač ugasnil za nekaj uric, in ga prižgem, je sicer normlano delal, pol je pa v screen-saverju zmrznil, ga resetiram in dlje od tistega logota od pc ni prišel. pa sm ga ugašal, prižigal, kakšnih 20 min. pol enkrat je pa kar zalaufal.... tko da moj se zihr počasi poslavlja... pač je že star dedc. vsega je enkrat konec.
smile-1.gif