Kupujem novega

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Vem, da ni problema pogledat kaj vse telefon zmore ampak jaz rabim bolj osebna mnenja več ljudi, predvsem tistih, ki so bolj domači v telefoniji oz. imajo z mojim izborom telefonov že osebne izkušnje.
tongue-1.gif

Do zdaj sem uporabljal iPhone, zaj pa iščem nekaj novega. Predvsem rabim dokaj velik pregledni zaslon za pregledovanje Word in PDF datotek ter interneta.

Nekako se odločam v tej smeri:
- Nokia 5800
- Nokia E66
- Nokia E75

Trenutno me najbolj mika E75, ker je čisto svež model in ker sta izdelava in delovanje E serije res vrhunska.

Če pa ima kdo še kakšen predlog pa bom seveda zelo vesel.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
LOL

Ravno za pregledovanje PDF in ostalih datotek, so vbistvu vsi razen, iphona, androida in htcjev z wvga resolucijo, neuporabni.

Kaj si si te mislo, ko si prilimal sem gor nokije?
evil.gif

Symbian s60/s60 touch , no more/never...

Raje počakaj še ene 3 mesce na nov Iphone. Mu nebo konkurence v pravem pomenu besede.Vse kar "poznavalcem" majnka na Iphonu, bo zdaj po defaultu vključeno + fm transmitter&receiver pa še kaj
wink-1.gif
. Komaj čakam na junij. hehe

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej telefona ne kupujem zdaj takoj.

iPhone sem prodal, ker sem imel še prvo verzijo in dokler še ima neko vrednost se ga je treba rešit cigla starega
grin1.gif

Zdaj pa samo malo zbiram ideje in mnenja. In seveda tudi sam nisem pozabil na nov iPhone. Problem je samo v tem, da bo verjetno imel ceno okrog 500-600€ kar pa je meni preveč.
tongue-1.gif
Iščem bolj v randu 300€.

Kar pa se tiče word in pdf. To rabim samo v izpitnem času na faxu
evil.gif
Drugače imam telefon samo za telefoniranje, sms, e-mail in internet.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Tole so pa zelo različni telefoni! V predizbor daj še E71 in v eno štacuno pa prodajalca "shecat" da baterije vanje da.... pol se pa odločit.
E75 je za moje pojme pretežak! Tuchscreen le pogojno uporaben. Odvisno s čim se ukvarjaš.
Skratka sam sem po prekladanju in po gledanju HTC-jev po netu (Diamond2) nazadnje vzel E71, ki me je takoj ko je v roko prišel zelo pozitivno presenetil. Prej sem s sabo tovoril N73 ali "makro ceglo" E61, če se je tipkovnica rabila.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
E75 nima touchscreena.

E71 mi ne diši preveč, ker jo že ma vsak drugi. Te bi raje E66.

Me pa predvsem res mika 5800 zaradi velikega ekrana. Malo me edino skrbi hitrost delovanja in izdelava telefona. In pa malo me moti to, da nima že serijsko word in pdf pregledovalnika. Ampak ok, to je za music phone razumljivo
tongue-1.gif

Težko se odločim
grin1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
E71 nima slučajno vsak 2. Dokler ga nisem imel v roki sploh ni bil kandidat zaradi relativne neuporabnosti E61 (teža, velikost, precej slabo se tipka).
Ali telefon kupuješ za kazat ali za uporabljat?? Vkolikor prvo poišči plastično repliko kakega jabolčnika...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ok, nima vsak 2. ma pa vsak 3.

Kot drugo pa ne rabim nobene replike ker sem do včeraj imel svojo originalno jabolko.
wink-1.gif

Nekako najbolj kolebam med E66 in 5800 trenutno
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Nevem kak to, da nisem že prej malo bolje pogledal za Nokia E55. Fajn stroj.

Mislim, da bom kr na to zadevico počakal, da pride v prodajo
tongue-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

tongue-1.gif

Ne se hecat.
Izmed naštetih bi se jaz glede na tvoje želje odločil za E75.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Če misliš plonkat z njim... večjega ekrana ne moreš inštalirat, pdf viewer pa lahko
wink-1.gif

Sej plonkat z enkranom, ki ga majo E75, E66, E71 tudi ni taki problem
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

tongue-1.gif

Ne se hecat.
Izmed naštetih bi se jaz glede na tvoje želje odločil za E75.

Sej E75 je kul, samo se mi 2 tipkovnici zdi malo nesmisel. Pri E55 pa je dobra zadeva njena baterija, ki ima čas pripravljenosti do 24 dni.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Če dost mailov napišeš ne.
Baterija v teoriji, hibridna tipkovnica je pa bedarija.