Kupuje kdo v TUS-u?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sem sel za hec malce pogledati kako zgleda in odšel vn kr malce razočaran.

Zakaj?
Hočem vzeti zmrznjeno gibanico da vidim kako zgleda če je "home made" ... datum uporabnosti potekel 1.10.08
Pridem domov in pogledam hrenovke ki sem jih vzel, 11.10.08
V trgovini pogledam malce za zmrznjenimi rogljički in ostalim pecivom in šokiran ugotovim da sploh ni zmrznjeno,ampak da lahko z prsti z lahkoto spreminjam obliko rogljičkov, žepkov čokoladnih,etc...to naj nebi bil izvedljivo pri dovolj zmrznjeni hrani.
Jogurt,uporaben le še danes.

Očitno nimajo nobenih kontrol. To pisem zgolj zato ker take stvari me pa razjezijo, načeloma vedno pogledam datum uporabnosti,ampak pričakujes da ga tudi zaposleni kdaj pa kdaj.

Skratka, previdno da se nebo kdo kej zastrupil ko bo jedel nekaj kar je že bilo odmrznjeno pa nebi smelo biti, ali pa bo cez rok 1 teden, etc...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
hysterical-1.gif

Nič čudnega za TUŠ.

V Zagorju imamo TUŠ in Spar, v Kisovcu pa Mercator, ki je bil prej Era. Stanje s trgovinami je naslednje:
- TUŠ, tam me že dolgo niso videli, ko sem bil pa nazadnje je bil pa totalna polomija, jaz jim predlagam, da kar vozičke ukinejo, saj kmalu človek ne bo več z vozičkom prišel čez trgovino, vsakič manj prostora. Zaradi tega nad robo nimajo nobenega nadzora.
- Merkator: dokler je bila notri Era je bla to še super trgovina. Notri si dobil od hrane do televizorjev in bele tehnike. Mečkator kupil Ero, trgovina postane totalna polomija, prodajajo pa edino še hrano in nekaj cunj ter piskrov. Ko prideš v to trgovino se vprašaš ali nebi bilo bolje, da se kar obrneš.
-Spar: še nekako najbolj normalna trgovina, parkinga dost, z vozičkom se brez problema notri šetaš, vsake toliko časa res nimajo kakšne robe. Pretečenih izdelkov pa pri njih še nisem zasledil.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A je Tanja Stuša, zadolžena za nadzor kakovosti obupala nad razmerami in dala odpoved?

V Tušu ne kupujem že nekaj časa. Svoj denar preveč cenim, da bi ga puščal v teh trgovinah.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Se čudim, da sploh še kdo nakupuje v Tušu, predvidevam, da vsi tisti, ki jim je pač blizu.
Al so nekateri izdelki že sami po sebi pokvarjeni, ali jih pa preprosto ni na zalogi in jih tudi ne nameravajo naročiti (ponavadi je verjetno kriv dobavitelj). Še dobr, da sem se preselu.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Zadnjič sem enako prakticiral z rogljički v sparu kot ti v tušu
redface-1.gif
.....tak da mislim , da je vseposod več al manj enak šmorn

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Tuš je za en kurrac-ne kupujte mletega mesa tam, ker smrdi
redface-1.gif

Špar je zakon-redno pregledujejo rok uporabe, velik sortiment, ok parkirni prostor,...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:Špar je zakon-redno pregledujejo rok uporabe,
Tudi o tem se da na široko razpravljat. Tudi v največjih (največjem) dobiš robo en dan pred pretekom roka.

Me zanima, če bi kaka novinarska ekipa, recimo kak Tednik ali pa (ne)Preverjeno na skrivaj naredila kako akcijo s preverjanjem pravih rokov uporabe, kot so pred leti Nemci razkrinkali par priznanih trgovskih hiš, ki so na pakelce mesnih izdelkov odlimali staro etiketo in nalimali novo z novim rokom uporabe.
Po moje bi znali biti pri marsikomu zanimivo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jah, Slovenija. Pravzaprav če pomislim, na nemških televizijah res ni kaj dosti živilskih reklam tako kot pri nam.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Noben ne bo tega delal.

So noro močni oglaševalci in nihče ni neumen, da bi tvegal izgubo tega cekina...

Ne drži. POP TV bi se tega lotil. Ne bom utemeljeval svojega mnenja ker ga ne smem.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Če bi se POPtv tega mislil lotit, bi se lotil že nekaj let nazaj...
smirk-1.gif

Tale ideja se tako in drugače valja naokoli že leta, tako da boš težko prodal, da "niso tega vedeli in se zato tega ne lotevajo".

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Najbližja Tuš trgovina pri meni je tako obupna, da mi niti na misel ne pade, da bi šel tja kupit karkoli. Tako da nisem najbolj objektiven vir. Edinkrat, ko sem v bližini Tuša je kadar grem slučajno v kino, ko nisem v Ljubljani.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sm hodu, zdaj ze dolgo ne, prej al slej bo propadl vse skup ... Mirko bo pa še bolj obogatel!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
drogerije imajo super, trgovine pa polom. Sem bil nazadnje nekaj let nazaj. Trgovina tak nabasana, da se komaj premikaš noter, tisti tuš izdelki pa največji škart kaj se ga da dobit

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
jaz velikokrat kupujem v tušu, cash and carry varianta..pa nisem še zasledila kakšne zastarane robe..morda tudi zato, ker tam ves čas kupujejo podjetja in roba hitro poide..imajo pa zelo ugodne cene, predvsem alkoholnih pijač, čistil in kozmetike (kar pač imajo)..