KupiSi katalogi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
evo nekaj izpod domačih rok, zadeva je še v razvoju, bi pa bil vesel, če sprobate in pokomentirate. Apple še verificira
rolleyes-1.gif

KupiSi katalogi

Brskanje po katalogih
Filtriranje po različnih kategorijah katalogov
Sledenje priljubljenemu trgovcu
Push obvestila ob izhodu novega kataloga
Prikaz katalogov v bližini glede na GPS lokacijo
Prikaz najbližje poslovalnice in odpiralni čas
Med priljubljene si lahko shranite katalog ali samo določeno stran v katalogu

za spremljanje razvoja in ostalega nas lahko spremljate tukaj https://www.facebook.com/KupiSiKatalogi

za kakršnakoli druga vprašanja sem na voljo tomaz@kupisi.si

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
Kaj ios in android kodi sta si tako zelo podobni, ali zakaj vedno folk daje ven verzije za ti dve platformi?

Te opomnim, ko pride ven možnost razvoja WP appov direktno z android kodo, da takrat portaš
wink-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.728
6.621
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj ios in android kodi sta si tako zelo podobni, ali zakaj vedno folk daje ven verzije za ti dve platformi?

O sveta preproščina česa vsega ne preberem
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
Bo v kratkem, apple si pač vzame čas
grin1.gif

manjkajo v trenutni verziji še kategorije po katerih se bo dalo filtrirat, pa seveda iskanje, artikli bodo imeli tage, in tako boš lahko iskal recimo laško pivo in ti bo našlo ga v katerih katalogih pač je

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

O sveta preproščina česa vsega ne preberem
grin1.gif

Morda pa bi koga zanimal univerzalen APP za Windows 10? Ker kataloge se lahko gleda tudi na računalniku? Še vedno premajhna baza uporabnikov?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
No, mene je resno zanimalo tisto, se ne spoznam na programiranje za androida in ios, tako da ne vem, če se lahko uporabi ista koda ali ne.

In tudi verjamem, da pri nas pa ni toliko več ios uporabnikov, kot je WP, da bi nekdo rekel, da se bolj splača za prve delat. Edino plačljive appe, to verjamem da ja, ker je WP baza uporabnikov verjetno na bolj "nizkocenovnih", ampak ta app, o katerem tu teče debata, je free.
Pa še, če predpostavimo, da so ios uporabniki "rich", WP pa bolj "poor", je ravno slednji uporabnik bolj zanimiv za app, ki nudi popuste, rich folku je vseeno ki kupujejo, samo zlato mastercard potegnejo na koncu nakupa
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
a misliš da pa je pri nas zelo drugačna slika? po penetraciji pametnih mobilnikov smo tu tu z največjimi, po deležih pa tud ni večjih odstopanj, se ti zdi da ni dosti iphonov in ipadov pri nas?
smile-1.gif

app je za slovenijo, gre pa tudi v srbijo in hrvaško

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
Saj sem napisal, da pomoje je drugače, ja.

Ne vem, malo gledam okoli sebe občasno, zelo redko vidim iphone, skoraj bi ugibal, da od ljudi, ki jih srečam, jih ima več WP kot iphone, ampak velika večina jih ima androida. Je pa res, da se ne sučem v "rich" krogih, kjer je mogoče drugače...

Anyhow...
wink-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
iPhona imajo samo v rich krogih? Med mladimi jih ima vskao leto več iPhona, se ga da dobiti poceni tudi, če vzameš staro generacijo in za take, ki telefon uporabljajo za selfije, sms, klice in facebook je stari iPhone itak pomojem boljša izbira, ker je zadeva hitrejša od kakih novejših poceni androidov. Windows jebe njegov GUI, ki večini ni všeč in manjko nekaterih aplikacij (menda instagrama ni itd. takih for, ki so nujno zlo sa se spila 10 dni ko je pac apploikacija v druzbi popularna - zdaj je naprimer Kiwi aplikacija must have).

Kar se pa aplikacije tiče p komaj čakam, da pride na iOS
cool-1.gif
Ponavadi brskam in vlečem dol pdfje preko safarija vsakic znova.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
No..ne vem...jaz sem napisal ugibanja based on my logika in opazovanja. Mogoče je problem da sem iz MB, kjer je praviloma več "revežev", kot v LJ in je tam zgodba drugačna?

Kakorkoli (da ne uničimo preveč te teme s off-topicom), app mi je zanimiv, škoda da ni za WP10, tomi pa naj razmisli, ko pride W10 o univerzalnem appu, kot je predlagal milos. Tudi android kodo se bo dalo, baje, kar na izi predelat, da bo delala na W10, tako da je za razmislit, če je interes
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
iPhona imajo samo v rich krogih? Med mladimi jih ima vskao leto več iPhona, se ga da dobiti poceni tudi, če vzameš staro generacijo in za take, ki telefon uporabljajo za selfije, sms, klice in facebook je stari iPhone itak pomojem boljša izbira, ker je zadeva hitrejša od kakih novejših poceni androidov. Windows jebe njegov GUI, ki večini ni všeč in manjko nekaterih aplikacij (menda instagrama ni itd. takih for, ki so nujno zlo sa se spila 10 dni ko je pac apploikacija v druzbi popularna - zdaj je naprimer Kiwi aplikacija must have).

Kar se pa aplikacije tiče p komaj čakam, da pride na iOS
cool-1.gif
Ponavadi brskam in vlečem dol pdfje preko safarija vsakic znova.

aja še to ... tile katalogi niso običajni pdfji, v bistvu se bo dalo iz tablice ali telefona med prebiranjem kataloga s klikom priti na spletno stran trgovca/fb stran/prijaviti na fb dogodek ali pa recimo pogledat youtube filmček o kakšnem artiklu ali z receptom za pripravo hrane ... pri tistih ki imajo spletne trgovine pa se bo dalo tudi iz kataloga klikniti artikel ki te zanima, in že boš na spletni trgovini trgovca. to že deluje, vendar še niso katalogi opremljeni

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
starina, se boš moral sprehoditi kak petek po poštni, da vidiš ti našo mladež
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Se da naredit, da bi recimo odprlo tudi aplikacijo trgovine, ker za kake bone, ki so drugače v katalogu moreš recimo odpret v Tuševi aplikaciji to črtno kodo? Kot ima recimo facebook, da ob kliku odpre messanger aplikacijo, ali je to omejeno samo na apliakcije istega developerja?

@darjan jaz sem tudi iz Maribora, tako da govorim konkretno za naše kraje, je pa res da pri starejših sigurno prevladuje Andorid v veliki večini.

Nazadnje urejeno:

damirj

Guru
9. maj 2012
5.322
2.423
113
Dobri programi so itak portani na vse platforme, ostali pa... niso vredni nič tako ali drugače.

Pa naj se vsak programer odloči sam, a če je program free nekako ne vidim poante tržnega deleža, z vsako platformo si samo povečaš krog uporabnikov, pa tudi če je to za par %, to lahko spremeni marsikaj. Kot rečeno, dobre programe hitro ločiš od plevela.