Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik tgrzan pravi:
V nedeljo bil v rojstni hiši tovariša. Katastrofa, zanimiva kvečjemu za azijate, pa še ti so se vs čs smejal... Odsvetujem!
Kukr sm vidu v štacuni bl ne.... Je pa res, da nisem bil pozoren, ker je bilo razočaranje preveliko, še sreča da nisem sam zrd tega brcal v tiste konce...
V nedeljo bil v rojstni hiši tovariša. Katastrofa, zanimiva kvečjemu za azijate, pa še ti so se vs čs smejal... Odsvetujem!
Ja kaj si pa pričakoval. Bajta je še vedno najbrž ista kot so jo nam kazal v 80-tih, samo da danes deluje kot bi bila pripeljana iz Severne Koreje, takrat je bila pa WAW
. potem se pa še smejimo Korejcem pa še nedavno smo bili isti kot oni, no nekateri so(ste) še vedno.
Ob joževi smrti je učitelica v četrtem razredu cmerila kot Korejci pred slabim letom.
pa kaj je z vami kaj pa pričakujete... vsi normalni in prisebni so se distancirali od lika Tita, samo v sloveniji imamo tako hudo nostalgijo po njem...
S kolesom sem bil na krožni turi in sem se peljal mimo, tako da sem izkoristil priložnost in se tam ustavil na kofet, to je bl pa tut vse kar je blo vredno postanka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.