Citat:
Uporabnik stop pravi:
A lahko kdo priporoča kakšno dobro, oziroma cenovno alternativo spodnjim. dal bi recimo 30€ oziroma tudi več, če je denarnica res dobra .
http://bellroy.com/wallets/very-small-wallet
Največji kos je prometno dovoljenje in tam do 7 kartic. lahko tudi kaj manj. Denarja ponavadi ne nosim veliko, morda do 50€ in kakšen kovanec
Any sugestions?
Ravno zato, da sem še star izpit in prometno not slačil sem sešil takšno sam.
Ni velika znanost in če imaš malo spretnosti in smisla za to jo lahko narediš po želji.
Se je javilo kar nekaj prijateljev, da bi imeli takšne žepne denarnice za ven hodit.
Imam saj ideje kaj podariti za rojstne dneve. Cene je pa krepko pod 50 eur.
Sem se sicer igral z raznimi idejami, ki sem jih našel na netu ampak zares tanka denarnica in kovanci ne gredo skupaj. Prej ali slej rata nabita. Sicer jaz ne morem nositi ločeno kovancev (še najmanj raztresene po žepih) zato dnevno nosim takšno kot je zgornjem linku + etui z raznimi karticami za popuste in pike in podobne bedarije v etuiju (tudi home made) po potrebi.
Če kupuješ zadevo preveri, da ni lepljena denarnica iz usnja(ali skaja), ki je tanjše kot papir in cveren naj bo saj približno debel. Ponavadi imajo kitajske cveren tanjši od lasa in razpade v enem mesecu.