Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Preveč denarja, najrajši bi nekaj na kartuše. Kasneje, ko bo več denarja bom nabavil bencinskega, sedaj bi pa imel tega ta tam do ene 30 eur +- kakšen evro.
Teli na kartuše ponavadi bolj počasi zgrejejo vodo.Jaz sem vzel električnega saj po večini kampov imaš elektriko že všteto v ceno.Če pa kampiraš tam kjer ni elektrike potem pa mogoče plinskega in tamalo jeklenko
Rabiš samo kuhalnik vode al kuhalno ploščo?
Če ne rabiš plate, potem daj nekaj 10€ in kupi namenski kuhalnik vode, ki ti zavre 1,7l vode v zlo kratkem času.
Sam za kuho potem rabiš še vseeno neko kuhalno ploščo...
Meni se je campingaz na kartuše do zdaj čisto solidno obnesel. Seveda pa to ni mišljeno kot glavni vir zagotovljanja prehrane za 8 člansko družino čez celo leto. Za kampiranje za 2 za skuhat kake špagete pa vrečko iz juhe je pa super.
Ne ne, imel bi nekaj takšnega kot je na spodnji slikci, rad bi naredil kakšno juhico, jajčka ter kobasice spekel itd. Morda tudi kakšno rižoto, bolje lahke in hitre jedi. Pa me zanimajo praktične izkušnje kako se sama zadeva obnese in ali je možno skuhati zgoraj omenjeno.
Predlagam,da di nabaviš plinskega kot npr v prejšnjem postu in s seboj vzameš se električni grelnik vode, s katerim si tud ce nimaš elektrike pri šotoru, vsaj na WCju, kjer so navadno vticnice (brivski aparati, feni) pogrejes vodo za jutranji caj ipd.
Pa se to, ko smo kampirali po Franciji, je bilo ponekod zelo tezko dobit kartuse za Primus kuhalnik. Campingaz so imeli pa povsod. Prisiljeni smo bili kupit Campingaz kuhalnik. Tako imamo zdaj vedno s sabo dva!
ON:
- najcenejši (ca. 20 EUR) so kuhalniki na 190 g kartušo. Niso posebej hitri vendar se da.
- če boš kupoval karkoli "sistemskega" kupuj Campingaz - nič narobe z ostalimi, ampak če ti zmanjka plina Campingaz verjetno najhitreje najdeš (govori ti uporabnik Primusa)
- na hitrost kuhanja zelo vpliva veter - kuhalnik med kuhanjem vsekakor zaščiti pred vetrom
- če imaš možnost, na kampiranje vzemi "ekonom" lonec - ni bolj praktične zadeve
Citat: Uporabnik gig pravi:
Pa se to, ko smo kampirali po Franciji, je bilo ponekod zelo tezko dobit kartuse za Primus kuhalnik. Campingaz so imeli pa povsod. Prisiljeni smo bili kupit Campingaz kuhalnik. Tako imamo zdaj vedno s sabo dva!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.