KTM X-Bow

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/test_ktm_x_bow_clubsport-24347.aspx

Že kupujem loterijske srečke, da si ga bom mogoče enkrat lahko privoščil
cheer.gif

Samo to pa more bit užitek vozit... Če bi se ga le dalo kje izposodit za kak dan (seveda s inštruktorjem, da ga ne zapičim v prvo drevo
grin1.gif
).

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Že obstaja tema o tem.

SJTV, matr mate gnil strežnik. Ko se objavi link na alterju vam počepne cela stran.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Počepnla je še preden sem dal link sem. Pravzaprav že od nekdaj dela z rezervo.

Nisem pa vedel, da že obstaja tema. Zdelo se mi sicer je, da se je nekaj pisalo o njem, samo nisem vedel, da je že cela tema. No lahko admin link premakne tja in zapre tole.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zanimiv koncept, v realnosti pa neuporaben za dnevno rabo. Me zanima kolk folka ima denar, da si kupi tako igračko za odrasle.
Rajši imam enga Lotusa.....! Pa še vrata imam. Aja pa streho tud
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Zanimiv koncept, v realnosti pa neuporaben za dnevno rabo. Me zanima kolk folka ima denar, da si kupi tako igračko za odrasle.
Rajši imam enga Lotusa.....! Pa še vrata imam. Aja pa streho tud
hysterical-1.gif
Zanimivo, da sem se z njim vsak dan peljal v službo (in pred tem še otroka v vrtec), zavil v trgpvino ipd ... Samo na vremensko je bilo treba pazit.
Pa avto sploh ni namenjen vsakdanji rabi ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ja Playa, vozit otroka v vrtec z nečim kar naj bi bil avto, ki nima ne vrat ne strehe, varnost pa sploh ni vprašljiva. Da ne govorim o verjetnim "jaw dropping" izrazu vseh otrok v vrtcu, in ostalih, ob pogledu na to pojavo.
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
ja Playa, vozit otroka v vrtec z nečim kar naj bi bil avto, ki nima ne vrat ne strehe, varnost pa sploh ni vprašljiva. Da ne govorim o verjetnim "jaw dropping" izrazu vseh otrok v vrtcu, in ostalih, ob pogledu na to pojavo.
grin1.gif
Playe še zmeraj ne štekam.
Otrok je bil v varnostnem sedežu, pravilno pripet z varnostnim pasom, s čelado na glavi (full face). Kaj je zdaj tu narobe?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Playa je okrajšava za Player-frajer, nekdo, ki ga lahko drugi posnemajo tako po videzu, kot tudi po gestah .

Torej otrok je v vrtcu, star okrog 5 let. Od kdaj pa lahko 5 let star otrok sedi spredaj na zicu? Če si ga pa imel v lupinici pa s čelado na glavi potem si pa Playa 1.klase!
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
pa dobro kaj se ne more pohvalit da so ga mel par dni na testu in se je pac frajarišu ko se je peljal v vrtec??? jebat ga

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Od kdaj pa lahko 5 let star otrok sedi spredaj na zicu?
Od kdaj pa ne sme? Moj je star 4 leta in se vozi spredaj v cabriu, na jahaču in pravilno pripet...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Playa je okrajšava za Player-frajer, nekdo, ki ga lahko drugi posnemajo tako po videzu, kot tudi po gestah .

Torej otrok je v vrtcu, star okrog 5 let. Od kdaj pa lahko 5 let star otrok sedi spredaj na zicu? Če si ga pa imel v lupinici pa s čelado na glavi potem si pa Playa 1.klase!
hysterical-1.gif
Bo treba malo ZVCP pogledat. Otrok se vedno lahko vozi spredaj (ne glede na starost), samo pravilno mora biti pripet. Si moreš mislit, da ima cel kup avtov tudi spredaj ISOFIX pritrdišča
grims-1.gif

Mimogrede: toliko stari otroci že karting vozijo (seveda s čelad na glavi), tako da se mi zdi vožnja v avtu res nekaj povsem običajnega.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa dobro kaj se ne more pohvalit da so ga mel par dni na testu in se je pac frajarišu ko se je peljal v vrtec??? jebat ga
Se nič ne hvalim (in mi je čisto vseeno, kaj si drugi mislijo) - ampak X-Bow je v nasprotju s tem, kar tule nekateri trdijo čisto OK vsakdanje uporaben - bolj kot recimo motor. Na par stvari je treba vnaprej pomislit, drugače pa ni panike.