Kruh izpod peke ( sača )

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Pred leti sem fotru iz Bosne zrihtal sač ( peko ). Vem, da je hrana izpod peke nekaj najboljše, vendar ne od mojega fotra. Vedno naredi vse premastno, pa naj bo to krompir, meso ali karkoli. Mislim, da je preveč olja. Bivša sodelavka mi je rekla da njen tast redno peče kruh pod sačem in da je bomba. Sem ga probal in je res rahel in mehak kot potica. Vendar ne od mojega fotra.[censored]! Vedno je zbit in preveč gost! Pekel ga je po različnih receptih ( testo ) vendar vedno isti shit, tako da ga je sedaj minila peka kruha. Ima kdo kakšne izkušnje ali nasvet kako speči dober kruh, pico pod sačem?
 

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
http://www.ribic.si/si/recipes.html
tle se najde kar nekaj pametnih zadev...pa dober tek
nahrung002.gif
 

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pico res ni problem.
fajn zakuriš, dobiš velik žerjavce, segreješ pekač, vržeš pico not, pokriješ, na porkov in okol nasuješ žerjavco, počakaš mislim, da 15min in to je to:)