Križarjenje - kje dobra ponudba za skupino?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Konec junija razmišljamo o križarjenju po Z Sredozemlju - Genova - Barcelona.. z ladjo MSC.
Na pot bi šle 3 družine (6 odraslih in 5 otrok) in zanima me, kje dobiti najugodnejšo ponudbo? Sedaj jo imam od Svet-križarjenj, kjer pa ne dajo nobenega popusta, kljub temu, da smo že kar lepa skupina in da tole pride cca. 9.000€.

Hvala!

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Eh, je že padlo v vodo.. kljub temu, da smo vsi preboleli covid je baje pogoj še vedno cepljenje za vse nad 12 let.. :(

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Kdo pa je rekel, da je bilo slabo? Ne spomnim se, če sem kdaj pisal o naših zapletih, kjer so nas prinesli okoli zaradi otrokove kartice, ampak potovanje z ladjo pa je sicer super. Odlična hrana, aktivnosti na ladji + ogled mest, kjer se ustaviš..

• Wow
Reactions: brane_new

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Ah boleča tema, ki sem jo že malo potlačil.. na kratko pa takole: na ladji dobiš kartico s katero odklepaš vrata in plačuješ razne usluge. Aktiviraš jo tako, da jo prvi dan na avtomatu povežeš s svojo kreditno kartico ali pa nanjo naložiš gotovino. Iz previdnosti - ker smo kartice dali tudi otrokom in dejstva da, namenoma nisem želel ničesar plačevati na ta način, tega nisem naredil. Naslednji dan sem odkril, da se otroci zabavajo na avtomatih - nenavadno, saj so plačljivi. Po preveritvi na recepciji sem ugotovil, da je tamali porabil že 250€, kolikor je bil tudi limit. Razložili so mi, da so tako "prijazni" in ti ob prihodu prve 3 dni kartico aktivira kar ladjar, česar ti nihče ne pove.. Pred izkrcanjem je bilo treba seveda tole plačat.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: vogel in Samo Svoj

Car

POSTman
4. avg 2007
8.486
1.590
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Ah boleča tema, ki sem jo že malo potlačil.. na kratko pa takole: na ladji dobiš kartico s katero odklepaš vrata in plačuješ razne usluge. Aktiviraš jo tako, da jo prvi dan na avtomatu povežeš s svojo kreditno kartico ali pa nanjo naložiš gotovino. Iz previdnosti - ker smo kartice dali tudi otrokom in dejstva da, namenoma nisem želel ničesar plačevati na ta način, tega nisem naredil. Naslednji dan sem odkril, da se otroci zabavajo na avtomatih - nenavadno, saj so plačljivi. Po preveritvi na recepciji sem ugotovil, da je tamali porabil že 250€, kolikor je bil tudi limit. Razložili so mi, da so tako "prijazni" in ti ob prihodu prve 3 dni kartico aktivira kar ladjar, česar ti nihče ne pove.. Pred izkrcanjem je bilo treba seveda tole plačat.
A lahko kratek opis, kje si bil, s katero ladjo, kdaj ipd.? Me zanima, rad bi 1x doživel križarjenje še s strani potnika, s strani posadke sem že.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.554
113
14€ napitnina!
Vsak dan plovbe, ki jo je 7 dni.
Kako ste zadovoljni z postrežbo v tem času - za kar vam odtrgajo(!) napitnino?

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.554
113
Videti je, da je to predpisal tebi, ker tako z veseljem deliš svoje/družinske izkušnje. :)