Kritike moderiranja

cujoi

Zelenc'
19. mar 2009
5
0
1
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Glej fant:
1.) /etc/hosts sem uporabljal, editiral in na novo pisal že pred desetletji, tak da mi ne rabiš razlagat kaj je in čemu služi.
2.) to nobenga v tej temi ne zanima (po moje so že nehali brat, ker vidijo, da je zasmeten)

Sem kar slutil, kaj se bo zgodilo.
"Ne grem se več! Nobenga ne zanima!" Seveda, ko pa nimaš odgovora. Pa saj je sedaj vseeno, vsaj meni.

Na splošno - moderatorjeva naloga je, da se taki posti ne pojavljajo, ne pa da jih sam piše. Saj nisem užaljen, ampak prav mi pa ni. Ni problema, to je tvoj forum. In zato, mene v tvojem "carstvu" ne bo več.

Šefa foruma prosim (pravzaprav zahtevam), da me briše iz spiska uporabnikov Alter foruma.

Vem, da nisem prvi, ki odhajam in tudi zadnji ne. Kar nekaj jih je mirno odšlo, jaz bom pa le kako besedo rekel.

Slab moderator si, "stein". Pa malo se zamisli. Mogoče bo pomagalo, pa rahlo dvomim, če si pa že "desetletja" strokovnjak na tem področju.

Skoraj nic ne pisem po tem forumu. Ampak tukaj pa moram pristaviti svoj loncek: Stein, obupen moderator si. Namesto, da bi nadzoroval temo in nacin govora, podpihujes, si neverjetno pristranski in nikakor nisi pripravljen sprejeti kompromisa ali priznati napake.

Pozdrav.

///////////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////////////////////////

Tule dalje s kritikami.
- stein

Nazadnje uredil moderator:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam s komentarjem.

Stein, proti tebi osebno nimam nič (saj te navsezadnje ne poznam) in priznam, da se spoznaš na računalništvo.

Ampak res boš moral začet moderirat na neosebni ravni. Sam nisem opazil, da bi brisal prispevke, kot je to v navadi pri moderatorjih (pometanje pod preprogo), si pa v svojih odgovorih velikokrat pristranski oz. ne priznaš svoje napake. OK, v drugih forumih si to lahko privoščiš, tukaj si pa le nek sodnik, ki ne sme zastopati nobeno stran.

Pa brez zamere!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
- kje sem zastopal kako stran (kot moderator) ?
- katere napake ? (da jih neham delat, moram vedet katere so)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zastopaš svojo stran - tudi takrat, ko nimaš prav (ko ti nekdo hoče dopovedat, da nimaš prav, iščeš ''dlake v jajcu'' in se izmotuješ ven).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj to sprašujem, kje nisem imel prav?

Da ne greva v napačno smer. Izjave tipa "Imaš zanič avto." oz. "Avti v sosednji ulici so slabi" ne pomagajo nič. Pomaga "Leva zavorna luč ti ne dela, popravi ga".

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.354
9.596
113
EU
Stein, sam poišči svoje odgovore in jih preglej. Sam veš kaj si pisal.
sprasujem se.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Cist tako za info pa ni misljeno kot namerna zaljivka ampak si en bucman. Ze par ljudi je to reklo in se par jih ocitno bo. Pa ti ne gledam pod prste kaj brises in kaj ne. So mi pa tvoji posti precejkrat prisli pred oci, mogoce ker si "moder", ampak je modrih se par drugih pa ne padejo v oci. Vcasih se vprasam, ce za tvojim nickom kdaj ne sedi 12 letni froc. Kar se pa racunalnistva tice sem pa dobil obcutek, da dolocene stvari obvladas, na dolocenih (za navadne smrtnike obicajnih terenih) pa povsem lame. Tako po obuctku je v moji buci zapisano v mapi "stein".

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Cist tako za info pa ni misljeno kot namerna zaljivka ampak si en bucman. Ze par ljudi je to reklo in se par jih ocitno bo. Pa ti ne gledam pod prste kaj brises in kaj ne. So mi pa tvoji posti precejkrat prisli pred oci, mogoce ker si "moder", ampak je modrih se par drugih pa ne padejo v oci. Vcasih se vprasam, ce za tvojim nickom kdaj ne sedi 12 letni froc. Kar se pa racunalnistva tice sem pa dobil obcutek, da dolocene stvari obvladas, na dolocenih (za navadne smrtnike obicajnih terenih) pa povsem lame. Tako po obuctku je v moji buci zapisano v mapi "stein".

Lahko kaki primer ali pa pišeš tak po bučmanovsko, kok kaki 12 letni froc ???

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Eh, to je že kot v čveku*
smile-1.gif

Vsi "vedo", noben pa ne zna povedati.

* - in tja se bo vsebina tudi preselila, če hitro ne bo prišla v stik s pojmi "moderiranje" in "kritika"

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da je topic odprl zelenec s 5. posti, ki se očitno ni sprijaznil s pravili igre.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ker se tu nič ne dogaja, bo tema "odlepljena" in počasi romala nekam (čvek ali kanta, ali bo preprosto zdrsnila s prve strani)

Oni, ki mislijo, da je moderiranje tu ne-fer, pa se lahko tolažijo s tem, da si na nekaterih forumih lahko banan tudi če čisto nič ne pišeš gor.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: