Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.228
1.366
113
korekcija je bla pred 3 leti
Artboard-1-2.jpg

Vsak bull pa ma tudi svoje korekcije.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
Ja sam so te korekcije bolj v stilu, da pade recimo iz 120k na 90k, medtem ko večina upa, da bo padlo nazaj dol vsaj na praktično včerajšnjih 70k, al predvčerajšnjih 50k (v simboličnim pomenu, da ne pade več tako nizko na prvotno izhodišče).

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
ma ja sej meni se tudi prvič po 5 letih roka trese, ker % so trenutno precej dobri. Bolj kot nakup s svežimi eur sem imel v mislih "menjavo" v neki neki. Predvsem XRPju ne zaupam, čeprav ga imam največ :)
Načeloma jst razmišljam v to smer, da alte prodam, manjši del pustim v evrih (tu je zdaj vprašanje al jih dvignem in potrošim, ali investiram ob korekciji spet v alte), ostalo pa dam ob prvi korekciji v BTC in ETH, ker špekuliram, da bo to čez nekaj časa še več vredno.

• Všeč mi je
Reactions: igi

Car

POSTman
4. avg 2007
8.506
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Spet imam vprašanje/vprašanja za telebane....:zardelalter: Uporabljam Coinbase, nisem neki znalac, kupujem pač, ko začnejo frizerke govorit o BTC.:zavijazocmi: Zdaj pa, kupit je čist enostavno, klikneš kaj bi kupil, shranjeno imam bančno kartico, celo dve za vsak primer, pa še paypal račun za vsak slučaj.:srce: In frrrr, denar izgine z računa, jaz pa postanem potencialni novi kupec lambota!:cheer: Ampak, ko hočem tisti drobižek dvignit z računa, da ne bi čez noč konji crknili, pa se zaplete. Kliknem Sell(sell crypto for cash), kliknem ETH naprimer, zgoraj je Buy, Sell in Convert. Ok, kliknem Sell 10.000ETH(ok, par ničel sem precveč napisal:zardelalter:) To....in tam piše Adda payment method.Pa saj mam celo zbirko kartic gor??? Ko pa kliknem gor, pa mi odpre novo stran, kjer je velik rumen klicaj ipiše No payment methods available!?
Zdej pa ne vem, kdo je tukaj ubrisan? Ok, sej najbrž sem jaz, ampak, kaj delam narobe?

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
373
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
Spet imam vprašanje/vprašanja za telebane....:zardelalter: Uporabljam Coinbase, nisem neki znalac, kupujem pač, ko začnejo frizerke govorit o BTC.:zavijazocmi: Zdaj pa, kupit je čist enostavno, klikneš kaj bi kupil, shranjeno imam bančno kartico, celo dve za vsak primer, pa še paypal račun za vsak slučaj.:srce: In frrrr, denar izgine z računa, jaz pa postanem potencialni novi kupec lambota!:cheer: Ampak, ko hočem tisti drobižek dvignit z računa, da ne bi čez noč konji crknili, pa se zaplete. Kliknem Sell(sell crypto for cash), kliknem ETH naprimer, zgoraj je Buy, Sell in Convert. Ok, kliknem Sell 10.000ETH(ok, par ničel sem precveč napisal:zardelalter:) To....in tam piše Adda payment method.Pa saj mam celo zbirko kartic gor??? Ko pa kliknem gor, pa mi odpre novo stran, kjer je velik rumen klicaj ipiše No payment methods available!?
Zdej pa ne vem, kdo je tukaj ubrisan? Ok, sej najbrž sem jaz, ampak, kaj delam narobe?
Greš pod Transfer in Withdraw cash

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.964
6.575
113
Ja, kateregakoli ze imas in zelis prodati. Prej si rekel ETH. Torej gres na par eth/eur in prodas. Dobis ven evre in jih prenakazes na TRR