Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja sam so te korekcije bolj v stilu, da pade recimo iz 120k na 90k, medtem ko večina upa, da bo padlo nazaj dol vsaj na praktično včerajšnjih 70k, al predvčerajšnjih 50k (v simboličnim pomenu, da ne pade več tako nizko na prvotno izhodišče).
ma ja sej meni se tudi prvič po 5 letih roka trese, ker % so trenutno precej dobri. Bolj kot nakup s svežimi eur sem imel v mislih "menjavo" v neki neki. Predvsem XRPju ne zaupam, čeprav ga imam največ
Načeloma jst razmišljam v to smer, da alte prodam, manjši del pustim v evrih (tu je zdaj vprašanje al jih dvignem in potrošim, ali investiram ob korekciji spet v alte), ostalo pa dam ob prvi korekciji v BTC in ETH, ker špekuliram, da bo to čez nekaj časa še več vredno.
Tam kjer imam sedaj 50%+ dobiček prodam v eur. Samo dobiček, osnovo puščam notri za rast naprej, če bo, ko bo. Nekako se mi to še najbolj odpade in je ok za živce.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.