Kaj pa ce si ze kupil v evrih?Splača se pretvorit v evre zdaj, ker je trenutno dolar zrasel več kot 5% v zadnjem mesecu.
Kaj pa ce si ze kupil v evrih?Splača se pretvorit v evre zdaj, ker je trenutno dolar zrasel več kot 5% v zadnjem mesecu.
Kaj pa ce si ze kupil v evrih?
Pred dvema letoma decembra 22 je bil BTC 15 k€.Koliko je BTC napumpal do zdaj, 100% os korekcije?
Pred dvema letoma decembra 22 je bil BTC 15 k€.
Danes je 95 k€.
Itak, da ga nisem kupil pri 15 k€, ampak nekateri so pa sigurno ga...
...je pa vprašanje, če ga še imajo.
Dejstva iz preteklosti, major events, ki vplivajo na bull ali black swan evente...obrestno mero, mir na svetu, etf portfelje...A poleg UPANJA še kako drugo strategijo uporabljate?
Pred dvema letoma decembra 22 je bil BTC 15 k€.
Danes je 95 k€.
Itak, da ga nisem kupil pri 15 k€, ampak nekateri so pa sigurno ga...
...je pa vprašanje, če ga še imajo.
ma ja sej meni se tudi prvič po 5 letih roka trese, ker % so trenutno precej dobri. Bolj kot nakup s svežimi eur sem imel v mislih "menjavo" v neki neki. Predvsem XRPju ne zaupam, čeprav ga imam največTi razmišljaš o nakupu altov, jaz pa počasi o njihovi prodaji, ker če jih naštejem le par: pri XRP imam sedaj že 186 % profit, pri PEPE 115 %, ADA 158 %, Stellar 222 %, Dodgecoin 194 %, Shiba Inu 42 % itd.
Tako da se mi že malo tresejo roke, da bi čakal na teoretično altcoin sezono, al pa da mi do takrat vse pade na hard