Kratke hlace pod koleni?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Kje v Ljubljani bi imeli kratke hlace enobarvne brez karo vzorcev in podobnih crt in da so pod koleni ne te k so moderne ki veselo kazejo kolena in stegna tipov roza majck z belimi torbicami?
Pregledal sem btc, staro ljubljano, nama in okolico. Od tomtailorya jih imam ene, opazil sem se neke v hali a od TT ,malce svetlejse modre barve samo nimajo vec moskih stevilk.
Lahko so kaksne nizkocenovne sam da ne zgledajo cesko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.649
113
Se pridružujem vprašanju
smile-1.gif

Včeri sem nekaj preletel klet hale A ......maš tm army-shop......se bi najdlo kaj uporabnega v kaki črni al pa rjavi barvi......

Pa še ena "american nevem kaj še " trgovina je nekje na sred je mela tud ene v izložbi

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Tak model nekak da niso kot sotor in silijo narazen tenis kroj
Skoraj popolnoma enake sem na začetku poletja kupil 2 komada (peščene in sive) za nek drobiž v C&A nasproti Emporiuma. Brez pripomb. Če je še kaj na zalogi pa ne vem...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Kaj pa je to c&a a to je tisti diamant, ker nasprot glavnega vhoda je argentino?

Nimajo v hali a, city parku, emporiumu, stari ljubljani, nami, hervisih, intersportih itd.

Mal sem se z eno starejso prodajalko pogovarjal in je zgleda letos na udaru ta moda nadkolenskih kratkih hlac ki jo za povrh, kot vsako pozensceno gay zadevo vzamejo za svojo modo roza majic in belih torbic in potemtakem vseskupaj zgleda se slabse kot je.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
c&a je poleg Skotiša v BTC-ju....na Rudniku ga imaš pa v Supernovi.